GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Hengelo

Parkeren Hengelo kan eenvoudig geregeld worden via GoedkoopParkeren. U kunt Hengelo bezoeken om veel verschillende redenen. Zo staat het dorp bekend om haar industrie, culturele binnenstad en vele gezellige winkels, eetgelegenheden en terrassen. Door het diverse aanbod dat Hengelo te bieden heeft, bent u vaak niet de enige die op zoek is naar een parkeerplek. Hierdoor kan het soms erg lastig zijn om een parkeerplek te vinden voor een voordelig tarief, laat staan op een prettige en veilige locatie. Om u tijd, geld en moeite te besparen, is het vooraf reserveren van een parkeerplek ideaal. Zo kan u eenvoudig voorafgaand aan uw bezoek aan Hengelo de diverse parkeerlocaties vergelijken en boeken. Net zo snel en eenvoudig!

Zodra u online een parkeerplek voor parkeren Hengelo reserveert, bent u verzekerd van een plek in de uitgekozen parking. Zo weet u zeker dat u kan parkeren ondanks de mogelijke drukte. Ook boekt u op deze manier tegen een voordelig, laag tarief. Dit maakt parkeren toch een stukje leuker! Het reserveren gaat eenvoudig en snel via onze website. U voert simpelweg de datum of data en tijdstip(pen) van uw bezoek aan Hengelo in. Hierna komen alle beschikbare parkeerlocaties en parkeeraanbieders voor u tevoorschijn. Deze kunt u vervolgens vergelijken op basis van eigenschappen, voorzieningen, beveiliging, prijs of locatie. Zodra u de geschikte parkeerplek voor u gevonden hebt, dan kan u deze reserveren via onze website. Is dit de eerste keer dat u online een parkeerplaats boekt? Lees dan onze uitleg op de hoe werkt het pagina of neem contact met ons op.

Hengelo

Voordelig parkeren voor diverse activiteiten

Hengelo biedt veel verschillende redenen waarom u een bezoekje wilt brengen aan het dorp. Zo zijn er diverse culturele dingen te ondernemen in het centrum van Hengelo. Zo kan u een bezoek brengen aan de Schouwburg/Rabo Theater, waar diverse optredens worden georganiseerd. Ook bevindt het Metropool zich in Hengelo, waar veel concerten plaats vinden. Daarnaast zijn er diverse galerijen en musea gevestigd in Hengelo. Zo zijn Museum Hengelo en techniek museum Oyfo erg leuk. Komt u naar Hengelo om te winkelen? Dan parkeert u de auto op een van onze diverse parkeerlocaties en wandelt u naar De Brink of het centrum van Hengelo. Daar aangekomen vindt u diverse (kleding)winkels.

Liever wat actiefs ondernemen? Geen probleem. In Hengelo kan u spoorfietsen, naar een trampoline park of naar attractiepark de Waarbeek. Deze plekken zijn leuk om te bezoeken met (klein)kinderen, maar ook met vriendengroepen. Ook voor deze plekken is parkeren Hengelo een must. 

Belangrijke informatie voor parkeren in Hengelo

🚗 Aantal parkeerterreinen: 1 parkeerterreinen
🏙️️ Dichtstbij centrum: Parkeergarage De Brink

Veilig parkeren bij GoedkoopParkeren

Wij, van GoedkoopParkeren, vinden het belangrijk dat parkeren Hengelo eenvoudig te regelen valt, voor een voordelig tarief. Echter, vinden wij het net zo belangrijk dat u uw auto veilig kan parkeren. Wij checken vooraf de parkeeraanbieder of parkeerlocatie, zodat wij op de hoogte zijn van de veiligheid en betrouwbaarheid van de parking. Daarnaast vragen wij onze klanten om recensies achter te laten na hun bezoek. Zodra een parkeerlocatie veel negatieve reviews ontvangt, verwijderen wij deze parkeerplaats uit ons aanbod. Heeft u meer vragen over hoe wij omgaan met veilig parkeren? Neem dan vooral een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken