Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Hengelo

Gaat u binnenkort naar Hengelo? Dan helpt GoedkoopParkeren u graag met het vinden van de beste en voordeligste parkeerplek. Met de vergelijkings- en boekingstool bent u binnen enkele minuten gegarandeerd van een parkeerplek. Zo kunt u direct naar uw parkeerplek rijden en raakt u geen tijd kwijt aan het zoeken van een parkeerplek. Ideaal dus!

Hengelo is een plaats in het zuiden van Overrijssel en werd ook wel de metaalstad genoemd door de actieve metaalindustrie dat in het verleden plaatsvond. Doordat de naam Hengelo meerdere betekenissen kan hebben wordt deze naam ook gebruikt voor een plaats in Gelderland. Het Overijsselse Hengelo speelde een grote rol in de Tweede Wereldoorlog en veel gebouwen zijn hierdoor kwijtgeraakt door bombardementen. Dit zorgt ervoor dat de architectuur in het centrum erg modern is. Een van de oudste kenmerkende gebouwen die de oorlog hebben overleefd, is de Sint-Lambertusbasiliek. Het gezellige en open centrum wordt constant vernieuwd en verbeterd. Dit zorgt ervoor dat het een mooie en interessante plek is om te winkelen of om uit eten te gaan. Voor de culinaire liefhebbers is er ook een restaurant te vinden met een Michelin ster.

Waar in Hengelo u ook naartoe gaat, door het diverse aanbod van parkeerlocaties kunt u altijd in de buurt parkeren van uw bestemming. Alle aanbieders die u tegenkomt op onze website worden persoonlijk door ons gecontroleerd om kwaliteit te garanderen. Ook kunt u bij elke aanbieder reviews lezen van klanten die u voor zijn gegaan. Ten slotte is er ook een lijst met alle faciliteiten die beschikbaar zijn, zoals bijvoorbeeld elektrische laadpalen. Heeft u vragen? Kijk dan gerust naar onze veelgestelde vragen.

Hengelo

Belangrijke informatie voor parkeren in Hengelo

🚗 Aantal parkeerterreinen: 1 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage De Brink
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage De Brink

Voordelig parkeren in centrum Hengelo e.o

Parkeren in en om Hengelo kunt u op verschillende manieren doen. Zo kunt u bijvoorbeeld straat parkeren in parkeerzones om het centrum heen. Om toch te parkeren in het hart van het centrum kunt u gebruik maken van een van de parkeergarages, zoals parkeergarage De Brink en parkeergarage De Beurs. Daarnaast is het ook mogelijk om te parkeren op een van de parkeerterreinen om de stad of gebruik te maken van een P+R. Deze vindt u ten zuiden van het station Hengelo. Hoewel gratis parkeren in centrum Hengelo niet mogelijk is, helpen wij u graag met zo voordelig mogelijk parkeren. Zo kunt u met onze vergelijkingstool eenvoudig de beste en goedkoopste locaties vinden en betaalt u geen reserveringskosten.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek in Hengelo?

Om uw parkeerplek in Hengelo te reserveren maakt u gebruik van de vergelijkingstool aan bovenkant van deze pagina. Daar vult u de gegevens in van uw parkeer bezoek en drukt u op de gele knop. Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle beschikbare parkeeraanbieders. Hier kunt u alle parkeermogelijkheden vergelijken aan de hand van prijs, locatie en beoordeling. Om u hier bij te helpen kunt u ook gebruik maken van de filterfunctie. Nadat u een keuze heeft gemaakt, kunt u direct reserveren. U vult uw gegevens in en betaalt met een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal of creditcard). Nadat de betaling is afgerond krijgt u een bevestiging van uw reservering. Daar vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw parkeren. Zo heeft u alles vooraf geregeld!

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk