Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Hengelo

Parkeren Hengelo kan eenvoudig geregeld worden via GoedkoopParkeren. U kunt Hengelo bezoeken om veel verschillende redenen. Zo staat het dorp bekend om haar industrie, culturele binnenstad en vele gezellige winkels, eetgelegenheden en terrassen. Door het diverse aanbod dat Hengelo te bieden heeft, bent u vaak niet de enige die op zoek is naar een parkeerplek. Hierdoor kan het soms erg lastig zijn om een parkeerplek te vinden voor een voordelig tarief, laat staan op een prettige en veilige locatie. Om u tijd, geld en moeite te besparen, is het vooraf reserveren van een parkeerplek ideaal. Zo kan u eenvoudig voorafgaand aan uw bezoek aan Hengelo de diverse parkeerlocaties vergelijken en boeken. Net zo snel en eenvoudig!

Zodra u online een parkeerplek voor parkeren Hengelo reserveert, bent u verzekerd van een plek in de uitgekozen parking. Zo weet u zeker dat u kan parkeren ondanks de mogelijke drukte. Ook boekt u op deze manier tegen een voordelig, laag tarief. Dit maakt parkeren toch een stukje leuker! Het reserveren gaat eenvoudig en snel via onze website. U voert simpelweg de datum of data en tijdstip(pen) van uw bezoek aan Hengelo in. Hierna komen alle beschikbare parkeerlocaties en parkeeraanbieders voor u tevoorschijn. Deze kunt u vervolgens vergelijken op basis van eigenschappen, voorzieningen, beveiliging, prijs of locatie. Zodra u de geschikte parkeerplek voor u gevonden hebt, dan kan u deze reserveren via onze website. Is dit de eerste keer dat u online een parkeerplaats boekt? Lees dan onze uitleg op de hoe werkt het pagina of neem contact met ons op.

Hengelo

Belangrijke informatie voor parkeren in Hengelo

🚗 Aantal parkeerterreinen: 1 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage De Brink
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage De Brink

Voordelig parkeren voor diverse activiteiten

Hengelo biedt veel verschillende redenen waarom u een bezoekje wilt brengen aan het dorp. Zo zijn er diverse culturele dingen te ondernemen in het centrum van Hengelo. Zo kan u een bezoek brengen aan de Schouwburg/Rabo Theater, waar diverse optredens worden georganiseerd. Ook bevindt het Metropool zich in Hengelo, waar veel concerten plaats vinden. Daarnaast zijn er diverse galerijen en musea gevestigd in Hengelo. Zo zijn Museum Hengelo en techniek museum Oyfo erg leuk. Komt u naar Hengelo om te winkelen? Dan parkeert u de auto op een van onze diverse parkeerlocaties en wandelt u naar De Brink of het centrum van Hengelo. Daar aangekomen vindt u diverse (kleding)winkels.

Liever wat actiefs ondernemen? Geen probleem. In Hengelo kan u spoorfietsen, naar een trampoline park of naar attractiepark de Waarbeek. Deze plekken zijn leuk om te bezoeken met (klein)kinderen, maar ook met vriendengroepen. Ook voor deze plekken is parkeren Hengelo een must.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Veilig parkeren bij GoedkoopParkeren

Wij, van GoedkoopParkeren, vinden het belangrijk dat parkeren Hengelo eenvoudig te regelen valt, voor een voordelig tarief. Echter, vinden wij het net zo belangrijk dat u uw auto veilig kan parkeren. Wij checken vooraf de parkeeraanbieder of parkeerlocatie, zodat wij op de hoogte zijn van de veiligheid en betrouwbaarheid van de parking. Daarnaast vragen wij onze klanten om recensies achter te laten na hun bezoek. Zodra een parkeerlocatie veel negatieve reviews ontvangt, verwijderen wij deze parkeerplaats uit ons aanbod. Heeft u meer vragen over hoe wij omgaan met veilig parkeren? Neem dan vooral een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk