Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Helmond

Bent u op zoek naar een parkeerplek in Helmond? GoedkoopParkeren helpt u graag mee met het vinden van de beste locatie. Met de vergelijkings- en boekingstool op onze website kunt u eenvoudig parkeeraanbieders vergelijken en vervolgens reserveren. Zo bent u binnen enkele minuten verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste prijs.

Het Noord-Brabantse Helmond is te vinden in het oosten van de provincie en is een historische stad. Door haar ligging is de stad een ideale plek voor mensen om de natuur te verkennen. Zo is er bijvoorbeeld het Warande Park en is aan de linkerzijde van de stad de Geeneindsche en de Papenvoortsche Heide te vinden. In de stad zelf zijn ook genoeg bezienswaardigheden. Zo is er bijvoorbeeld in het centrum het Helmond Kasteel te vinden. Binnen in het kasteel vindt u Museum Helmond, waar u de geschiedenis van de stad kunt ontdekken. In het centrum vindt u ook verschillende bedrijvigheden, zoals de Helmondse zaterdagmarkt. Hier vindt u ongeveer 100 kraampjes met eten, drinken, stoffen etc. De markt trekt ook veel mensen aan in de regio, wat de stad ook erg gezellig maakt voor een terrasje of een middagje shoppen.

Door het ruime aanbod van GoedkoopParkeren kunt u altijd een parkeerplek vinden die voldoet aan uw eisen. Ook kunt u zeker zijn dat u veilig kunt parkeren. Wij controleren elke parkeeraanbieder persoon om de kwaliteit te garanderen. Verder krijgen wij ook reviews terug van klanten die eerder hebben geparkeerd op de locaties. Deze kunt u ook teruglezen om een goed beeld te krijgen van de verschillende parkeeropties.

Helmond

Belangrijke informatie voor parkeren in Helmond

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

Parkeren in het centrum van Helmond

Het centrum van Helmond is over het algemeen afgesloten van straat parkeren. Toch zijn er door de stad heen verschillende zones te vinden waarin het nog wel mogelijk is. Naast straat parkeren kunt u ook parkeren op een van de parkeerterreinen die te vinden zijn in de stad. Ook zijn er verschillende parkeergarages waar u gebruik van kunt maken. Als u wilt parkeren bij een P+R dan kunt u die vinden ter noordoosten van treinstation Helmond. Bij P+R reist u het laatste deel met het openbaar vervoer. Ondanks dat gratis parkeren in centrum Helmond niet mogelijk is, helpen wij u graag met zo voordelig mogelijk parkeren. Dit doen wij bijvoorbeeld door geen boekingskosten te rekenen voor reserveringen. Zo kunt u besparen op het parkeren van uw auto.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Hoe werkt het reserveren van een parkeerplek?

Om uw parkeerplek in centrum Helmond te reserveren begint u met het invullen van de vergelijkingstool. Deze kunt u vinden aan de bovenkant van de webpagina. Na het invullen van de de datum en tijd van uw parkeerbezoek klikt u op de gele knop. U komt vervolgens bij een overzicht met alle beschikbare parkeeraanbieders. Daar kunt u de verschillende parkeermogelijkheden vergelijken met elkaar aan de hand van locatie, prijs, beoordeling en faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld zien of u uw sleutel kunt behouden en of er elektrische laadpalen beschikbaar zijn. Nadat u een keuze heeft gemaakt kunt u direct uw reservering plaatsen. U vult uw gegevens in en betaald met een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, Paypal of creditcard). Nadat de betaling is afgerond krijgt u een reserveringsbevestiging met alle benodigde informatie voor uw parkerplek.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk