GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Helmond

Er zijn vele redenen waarom u zou parkeren in Helmond. Daarom willen wij parkeren Helmond zo eenvoudig en goedkoop voor u maken. Bijvoorbeeld als u van plan bent om de architectuur van Helmond te bekijken, een hapje ergens te eten in een gezellig restaurant of te winkelen.
U wilt dan natuurlijk graag parkeren op korte afstand van uw geplande bezoek en het liefst niet al te duur. Bij GoedkoopParkeren maken wij dit allemaal mogelijk.

Wij vergelijken parkeeraanbieders (o.a. Q-Park) door heel Helmond om voor u een parkeerlocatie te vinden die bij u past.

Hoe werkt het? U voert al uw parkeerdata in en vervolgens verschijnt de vergelijkingspagina. Hier vindt u alle parkeerlocaties die beschikbaar zijn op het moment dat u wilt parkeren. U kunt hierbij ook enkele criteria aangeven die voor u belangrijk zijn. Hierbij kunt u denken aan eisen zoals ligging, prijs, services en diensten. Wilt u bijvoorbeeld graag parkeren in een parkeergarage? Dan kunt u hierop filteren en u zult alleen zien wat u zoekt en geen overbodige andere aanbiedingen. Vervolgens kiest u datgene wat het beste bij u past en die uw wensen aanbiedt voor de beste prijs. U betaalt veilig en eenvoudig online uw boeking en alles is geregeld. Wij adviseren om altijd vooraf uw boeking te doen. Dit bespaart namelijk geld, tijd, stress en moeite. 

U bespaart geld als u via GoedkoopParkeren boekt, omdat wij afspraken maken met onze parkeeraanbieders. Een van deze afspraken is de laagste prijsgarantie. Daarnaast kunt u uw eigen vroegboekkorting regelen wanneer u op tijd boekt. Hoe eerder u boekt, hoe meer parkeerplaatsen beschikbaar zijn en hoe goedkoper deze zullen zijn. Goedkope parkeerplekken zijn nou eenmaal eerder weg. Boek daarom uw parkeerplek vroegtijdig via GoedkoopParkeren; wij maken goedkoop parkeren in Helmond mogelijk.

Helmond

Stadsparkeren in Helmond bij een parkeergarage of op een andere plek

Stadsparkeren in Helmond bij een parkeergarage of op een andere plek kan soms best moeilijk zijn. Zeker omdat veruit de meeste parkeerplekken in Helmond worden geboekt in de stad. Mensen parkeren graag in de stad of in het centrum omdat hier de meeste activiteiten te vinden zijn. Helaas zijn de meeste parkeerplaatsen betaald. Gratis parkeren in Helmond is meestal niet meer mogelijk. Op de meeste dagen en tijden zult u betaald moeten parkeren.

Wij willen graag de veiligheid en betrouwbaarheid voor u en uw auto waarborgen. Zo bent u gegarandeerd dat uw auto ook in de stad of het centrum veilig geparkeerd staat. Daarnaast doen wij er bij GoedkoopParkeren alles aan om dit zo goedkoop mogelijk te maken. Dit geldt ook voor parkeren Helmond. Daarnaast bieden we verschillende parkeerlocaties aan. Zo kunt u kiezen uit een parkeergarage, parkeerzone of P+R. Hiermee hopen we dat het parkeren Helmond voor iedereen toegankelijk is.
 
Wilt u uw steentje bijdragen aan de betrouwbaarheid van onze parkeeraanbieders? Laat dan na een parkeerervaring een review achter. Op deze manier weten wij of de parkeeraanbieder aan de verwachtingen voldoet en dit is natuurlijk ook heel fijn voor onze andere klanten. Een advies die wij u mee willen geven, is om geen waardevolle eigendommen in het zicht te leggen. Waardevolle spullen maken een auto interessanter voor onbevoegden. Zolang zij deze spullen niet kunnen zien, is de kans ook minder groot dat er ingebroken wordt. Het beste zou zijn om helemaal geen waardevolle spullen in uw auto achter te laten. Dit is een van de zeven parkeertips die opgesteld zijn door onze ervaringsdeskundigen. Meer lezen? Bekijk dan al onze parkeertips. Deze tips kunnen bijdragen aan een fijne parkeerervaring.

Belangrijke informatie voor parkeren in Helmond

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

In Helmond parkeren naar uw wens

Iedereen wil natuurlijk gepast parkeren, op een plek die past bij de persoonlijke wensen en eisen. Daarnaast is belangrijk als deze parkeerplek ook veilig en betrouwbaar is. Daarom adviseren wij u om gebruik te maken van de filters bij het zoeken naar een parkeerplaats. Deze filters kunnen helpen om eenvoudig en super snel een parkeerplek te vinden, volledig naar uw wens en prijsklasse. Populaire parkeerplekken zoals parkeren bij het station van Helmond, zijn vaak duur en vallen misschien buiten uw prijsklasse. Doordat u dus filtert op bepaalde prijzen heeft u direct een duidelijk overzicht met de mogelijkheden voor parkeren Helmond. Een ander advies is om van tevoren goed na te denken over waar u wilt zijn in Helmond.

Doordat u van tevoren weet aan welke kant van de stad u moet zijn of wilt zijn, kunt u eenvoudiger op zoek naar een parkeerplek waarbij u aan de juiste kant parkeert van Helmond centrum.

Heeft u vroegtijdig geboekt en wilt u alles nog even nalezen omtrent uw boeking? Log dan in op uw account op onze site. Hier staat alles wat u moet weten, maar u kunt hier bijvoorbeeld ook uw persoonlijke gegevens veranderen. In het geval dat u bijvoorbeeld met een andere auto komt dan dat u in eerste instantie had opgegeven, kunt u hier uw kenteken wijzigen. Heeft u nog vragen of is iets u niet helemaal duidelijk? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen of neem contact op met ons. Wij helpen u graag.

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken