Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Helmond

Er zijn vele redenen waarom u zou parkeren in Helmond. Daarom willen wij parkeren Helmond zo eenvoudig en goedkoop voor u maken. Bijvoorbeeld als u van plan bent om de architectuur van Helmond te bekijken, een hapje ergens te eten in een gezellig restaurant of te winkelen. U wilt dan natuurlijk graag parkeren op korte afstand van uw geplande bezoek en het liefst niet al te duur. Bij GoedkoopParkeren maken wij dit allemaal mogelijk.

Wij vergelijken parkeeraanbieders (o.a. Q-Park) door heel Helmond om voor u een parkeerlocatie te vinden die bij u past.

Hoe werkt het? U voert al uw parkeerdata in en vervolgens verschijnt de vergelijkingspagina. Hier vindt u alle parkeerlocaties die beschikbaar zijn op het moment dat u wilt parkeren. U kunt hierbij ook enkele criteria aangeven die voor u belangrijk zijn. Hierbij kunt u denken aan eisen zoals ligging, prijs, services en diensten. Wilt u bijvoorbeeld graag parkeren in een parkeergarage? Dan kunt u hierop filteren en u zult alleen zien wat u zoekt en geen overbodige andere aanbiedingen. Vervolgens kiest u datgene wat het beste bij u past en die uw wensen aanbiedt voor de beste prijs. U betaalt veilig en eenvoudig online uw boeking en alles is geregeld. Wij adviseren om altijd vooraf uw boeking te doen. Dit bespaart namelijk geld, tijd, stress en moeite.

U bespaart geld als u via GoedkoopParkeren boekt, omdat wij afspraken maken met onze parkeeraanbieders. Een van deze afspraken is de laagste prijsgarantie. Daarnaast kunt u uw eigen vroegboekkorting regelen wanneer u op tijd boekt. Hoe eerder u boekt, hoe meer parkeerplaatsen beschikbaar zijn en hoe goedkoper deze zullen zijn. Goedkope parkeerplekken zijn nou eenmaal eerder weg. Boek daarom uw parkeerplek vroegtijdig via GoedkoopParkeren; wij maken goedkoop parkeren in Helmond mogelijk.

Helmond

Belangrijke informatie voor parkeren in Helmond

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

Stadsparkeren in Helmond bij een parkeergarage of op een andere plek

Stadsparkeren in Helmond bij een parkeergarage of op een andere plek kan soms best moeilijk zijn. Zeker omdat veruit de meeste parkeerplekken in Helmond worden geboekt in de stad. Mensen parkeren graag in de stad of in het centrum omdat hier de meeste activiteiten te vinden zijn. Helaas zijn de meeste parkeerplaatsen betaald. Gratis parkeren in Helmond is meestal niet meer mogelijk. Op de meeste dagen en tijden zult u betaald moeten parkeren.

Wij willen graag de veiligheid en betrouwbaarheid voor u en uw auto waarborgen. Zo bent u gegarandeerd dat uw auto ook in de stad of het centrum veilig geparkeerd staat. Daarnaast doen wij er bij GoedkoopParkeren alles aan om dit zo goedkoop mogelijk te maken. Dit geldt ook voor parkeren Helmond. Daarnaast bieden we verschillende parkeerlocaties aan. Zo kunt u kiezen uit een parkeergarage, parkeerzone of P+R. Hiermee hopen we dat het parkeren Helmond voor iedereen toegankelijk is.

Wilt u uw steentje bijdragen aan de betrouwbaarheid van onze parkeeraanbieders? Laat dan na een parkeerervaring een review achter. Op deze manier weten wij of de parkeeraanbieder aan de verwachtingen voldoet en dit is natuurlijk ook heel fijn voor onze andere klanten. Een advies die wij u mee willen geven, is om geen waardevolle eigendommen in het zicht te leggen. Waardevolle spullen maken een auto interessanter voor onbevoegden. Zolang zij deze spullen niet kunnen zien, is de kans ook minder groot dat er ingebroken wordt. Het beste zou zijn om helemaal geen waardevolle spullen in uw auto achter te laten. Dit is een van de zeven parkeertips die opgesteld zijn door onze ervaringsdeskundigen. Meer lezen? Bekijk dan al onze parkeertips. Deze tips kunnen bijdragen aan een fijne parkeerervaring.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

In Helmond parkeren naar uw wens

Iedereen wil natuurlijk gepast parkeren, op een plek die past bij de persoonlijke wensen en eisen. Daarnaast is belangrijk als deze parkeerplek ook veilig en betrouwbaar is. Daarom adviseren wij u om gebruik te maken van de filters bij het zoeken naar een parkeerplaats. Deze filters kunnen helpen om eenvoudig en super snel een parkeerplek te vinden, volledig naar uw wens en prijsklasse. Populaire parkeerplekken zoals parkeren bij het station van Helmond, zijn vaak duur en vallen misschien buiten uw prijsklasse. Doordat u dus filtert op bepaalde prijzen heeft u direct een duidelijk overzicht met de mogelijkheden voor parkeren Helmond. Een ander advies is om van tevoren goed na te denken over waar u wilt zijn in Helmond.

Doordat u van tevoren weet aan welke kant van de stad u moet zijn of wilt zijn, kunt u eenvoudiger op zoek naar een parkeerplek waarbij u aan de juiste kant parkeert van Helmond centrum.

Heeft u vroegtijdig geboekt en wilt u alles nog even nalezen omtrent uw boeking? Log dan in op uw account op onze site. Hier staat alles wat u moet weten, maar u kunt hier bijvoorbeeld ook uw persoonlijke gegevens veranderen. In het geval dat u bijvoorbeeld met een andere auto komt dan dat u in eerste instantie had opgegeven, kunt u hier uw kenteken wijzigen. Heeft u nog vragen of is iets u niet helemaal duidelijk? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen of neem contact op met ons. Wij helpen u graag.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk