Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Heerlen

Een dagje uit naar de mooie stad Heerlen is altijd een goed idee. Parkeren Heerlen wordt via GoedkoopParkeren een stuk eenvoudiger en sneller. Zo kan uw uitje naar Heerlen leuk en vlot van start gaan. Heerlen is namelijk geschikt om te winkelen, een nieuwe inrichting kopen bij de woonboulevard of om lekker met de kinderen naar een recreatieverblijf te gaan. Heerlen staat garant voor een leuke dag. Als u van plan bent om met de auto te gaan, zult u echter wel rekening moeten houden met volle of dure parkeerplekken. Vaak is er maar beperkt plek op straat en in sommige parkeergarages lopen de prijzen gauw hoog op. Vooral gratis parkeren in centra wordt steeds lastiger.

Bij GoedkoopParkeren helpen wij u graag om een voordelige en gunstig gelegen parkeerplaats te vinden. Op onze website kunt u alle betrouwbare parkeerlocaties in Heerlen met elkaar vergelijken op prijs, ligging en faciliteiten. Deze voor- en nadelen worden in een handig overzicht gepresenteerd. Als u een parking heeft gevonden die bij uw wensen past, kunt u deze eenvoudig en snel online reserveren op Parkeren Heerlen. Altijd voor de laagste prijs. Alle aanbieders die u op onze site vindt zijn gecontroleerd op veiligheid en zijn gegarandeerd betrouwbaar. Wij vragen al onze klanten om hun parkeerervaringen te delen. Zodra er negatieve feedback komt zullen wij ons aanbod hierop aanpassen. Op die manier waarborgen wij de kwaliteit van ons aanbod en uw veiligheid.

Omdat u online de parkeerplaats reserveert heeft u gegarandeerd een parkeerplaats. U hoeft dus niet meer extra vroeg van huis te vertrekken, en u zult ook niet meer te laat komen op een afspraak vanwege parkeerproblemen. Op de reserveringsbevestiging staat precies waar u moet zijn en het parkeren zal soepel verlopen. Kortom, met GoedkoopParkeren zijn uw parkeerzorgen verleden tijd.

Heerlen

Belangrijke informatie voor parkeren in Heerlen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 2 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Maankwartier
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Maankwartier

Parkeren Heerlen voor de laagste prijs in een parkeergarage in het centrum, of ergens anders

Parkeren Heerlen voor de laagste prijs in een parkeergarage in het centrum, of ergens anders doet u eenvoudig via onze website. GoedkoopParkeren biedt verschillende locaties en plekken aan in het centrum en daarbuiten. Zo kunt u een plek reserveren in een parkeergarage in het centrum of gaan voor een parkeerzone net buiten de stad. Het is maar net waar en hoe u het prettig vindt om te parkeren. Daarnaast zijn er ook veel verschillende parkeeraanbieders, zoals onder andere Q-Park, Interparking en ParkBee. Ook daarin heeft u de keuze.

Wij vinden het belangrijk dat klanten een positieve parkeerervaring hebben. Bij een positieve ervaring hoort ook een eerlijke prijs. Om die eerlijke en lage prijs te waarborgen hanteren wij een laagste prijsgarantie. U betaalt bij GoedkoopParkeren dus nooit te veel. Een andere actie die wij hebben ondernomen om onze klanten een positieve ervaring te bezorgen, is het delen van onze ervaringen. Aan de hand van al onze parkeerervaringen hebben wij een aantal parkeertips geschreven. Wij raden u aan deze tips te lezen voor u gaat parkeren.

Kortom, bij GoedkoopParkeren kunt u goedkoop parkeren in Heerlen, reserveert u snel en eenvoudig online, en boekt u gegarandeerd de laagste prijs. Mocht u nog vragen hebben kunt u een kijkje nemen bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice, wij helpen u graag!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk