Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Heerlen

Gaat u binnenkort de stad Heerlen ontdekken? GoedkoopParkeren helpt u graag mee met het vinden van de ideale plek! Door gebruik te maken van onze vergelijkings- en bookingstool kunt u binnen enkele minuten uzelf garanderen van een parkeerplek. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een plek en staat u binnen no-time in het centrum van Heerlen.

Heerlen heeft een lange geschiedenis dat terug gaat naar de Romeinse tijd. In deze tijd was het een militaire nederzetting met de naam Coriovallum. In de middeleeuwen werd de patroon Sint-Pancratius gekozen en werd de Pancratiuskerk gebouwd. Deze kerk is te vinden in het centrum van Heerlen. Naast een rijke historie is de stad ook een centrum voor cultuur. Zo zijn er maandelijks diverse evenementen te vinden om te bezoeken en is de stad het podium voor het internationale breakdance event (The Notorious IBE). Daarnaast vindt u ook verschillende musea door de stad heen zoals SCHUNCK* in het Glaspaleis en het Nederlands Mijnmuseum wat gaat over de Limburgse mijnen. Voor liefhebbers van winkelen en lekker eten is Heerlen een uitstekende plek. Er zijn veel diverse opties voor eten en door de vele winkels in boetiekjes is het altijd gezellig.

Door het brede aanbod van GoedkoopParkeren kunt u altijd in de buurt parkeren van uw bestemming, waar u ook heengaat. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van uw parkeerbezoek altijd goed is, controleren wij alle aanbieders die u ziet op onze website persoonlijk. Daarnaast kunnen klanten reviews achterlaten over hun eigen ervaringen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten bij elke aanbieder.

Heerlen

Belangrijke informatie voor parkeren in Heerlen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 8 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Maankwartier
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Corio Center

Parkeren Heerlen voor de laagste prijs in een parkeergarage in het centrum, of ergens anders

U heeft verschillende mogelijkheden voor het parkeren in Heerlen centrum. Zo zijn er verschillende gebieden in de staat waar u kunt straat parkeren. Dit kan over het algemeen tot maximaal 2 uur per keer. Voor langer parkeren kunt u terecht bij een van de parkeerterrein of de parkeergarages in de stad, zoals parkeergarage Corio Center en parkeergarage Theater Heerlen. Ten slotte heeft u ook de mogelijkheid om te parkeren bij een P+R. Deze vindt u naast het station Heerlen. Bij een P+R parking reist u het laatste gedeelte met het openbaar vervoer. Hoewel gratis parkeren in centrum Heerlen niet mogelijk is, helpen wij u graag met het laag houden van de kosten. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen reserveringskosten te betalen wanneer u uw parkeerplek boekt. Heeft u vragen over het reserveren? Kijk dan eens naar onze veelgestelde vragen.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek in Heerlen?

Om uw reservering te maken voor uw parkeerplek in Heerlen begint u met het invullen van de datum en tijd van uw parkeerbezoek. Dit doet u in de vergelijkingstool die u bovenaan de pagina vindt. Vervolgens klikt u op de gele knop en krijgt u een overzicht te zien met alle aanbieders die beschikbaar zijn op het door u gekozen moment. Vervolgens kunt u eenvoudig vergelijk aan de hand van o.a. prijs, locatie en faciliteiten. Om het vergelijken nog eenvoudiger te maken kunt u ook gebruik maken van de filter functie. Wanneer u een keuze heeft gemaakt klikt u op reserveren. U vult uw gegevens in, zoals uw e-mailadres en uw kentekennummer en betaald vervolgens met een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal en creditcard). Nadat de betaling is verwerkt ontvangt u een reserveringsbevestiging met alle nodige informatie voor het parkeren. Zo kunt u zorgeloos op pad!

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk