Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Haarlem

Gaat u een dag naar Haarlem en bent u op zoek naar een voordelige parkeerplek? GoedkoopParkeren helpt u graag met het vinden van de beste parkeerplek voor uw bezoek. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool op onze website kunt u in één overzicht het gehele beschikbare parkeeraanbod vergelijken. Zo vindt u eenvoudig de beste parkeerplekken en kunt u direct uw keuze reserveren. Zo garandeert u uzelf van een parkeerplek en kunt u zonder stress op pad.

Haarlem is een eeuwenoude stad gelegen aan de rivier het Spaarne in Noord-Holland. Door haar centrale ligging is de stad altijd al een levendige handelsstad geweest. Door de rijke historie zijn er verschillend monumentale panden en bezienswaardigheden te vinden. Zo vindt u bijvoorbeeld de Grote of St. Bavokerk aan de Grote Markt. Het orgel van deze kerk is wereldberoemd en wordt jaarlijks in de spotlight gezet tijdens het Internationaal Orgelfestival. Naast historie is er ook veel cultuur te vinden. Zo zijn er meerdere musea, waaronder het Frans Hals Museum en het Teylers Museum. Haarlem is altijd een aantrekkelijke woonstad geweest, en het gezellige en sfeervolle centrum laat zien dat het nog steeds het geval is. Zo kunt u volop winkelen bij de meest diverse winkels en boetiekjes in de zogenoemde 'Gouden Straatjes' die om het marktplein te vinden zijn. Ook voor culinaire hoogstandjes kunt u hier terecht. Er is een zeer groot aanbod van cafés en restaurants die u kunt ontdekken, waaronder een restaurant met 2 Michelin sterren.

Waar in Haarlem u ook heen gaat, met het parkeeraanbod van GoedkoopParkeren weet u zeker dat u altijd een parkeerplek in de buurt kunt vinden. Om ervoor te zorgen dat uw parkeerervaring zo goed mogelijk is, controleren wij altijd persoonlijk onze aanbieders. Zo weet u zeker dat u veilig en betrouwbaar kunt parkeren. Ook kunt u de ervaringen van klanten voor u lezen, om zo goed voorbereid mogelijk op pad te gaan. Ten slotte vindt u ook bij elke parkeerlocatie een lijst met aanwezige faciliteiten.

Haarlem

Belangrijke informatie voor parkeren in Haarlem

🚗 Aantal parkeerterreinen: 11 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Houtplein
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein De Koepel

Parkeermogelijkheden in centrum Haarlem

Haarlem biedt verschillende opties aan als het gaan om parkeren. In het hart van de binnenstad is het niet mogelijk om te parkeren. Daarom heen zijn er verschillende zones waar u kunt straat parkeren. In sommige zones geldt er een maximale parkeerduur van 3 uur. Deze parkeerzones hebben verschillende parkeertarieven. Naast straat parkeren kunt u ook parkeren in een van de garages of parkeerterreinen. Zo is er bijvoorbeeld Parkeergarage De Dreef en Parkeergarage Houtplein. Hoewel gratis parkeren in Haarlem niet mogelijk is, helpt GoedkoopParkeren u graag met het laag houden van de kosten. Dit doen wij onder andere met onze vergelijkingstool, waarmee u eenvoudig de beste deals kunt vinden. Daarnaast hoeft u bij ons geen extra kosten te betalen bij het reserveren van een parkeerplek. Zo blijft het parkeren in Haarlem betaalbaar!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Hoe reserveer ik mijn parkeerplaats?

Uw parkeerplaats reserveert u met de vergelijkingstool. Deze vindt u bovenaan de pagina. U vult hier de datum en tijd van uw parkeerbezoek in en druk vervolgens op de gele knop. Vervolgens krijgt u een overzicht voor u met alle beschikbare parkeerplekken. U kunt vervolgens alle opties vergelijken aan de hand van prijs, locatie, faciliteiten en gemiddelde klantenbeoordeling. U kunt hier gebruik maken van de filter functie om u te helpen. Nadat u een keuze heeft gemaakt klikt u op 'reserveren' en vult u uw gegevens in. Vervolgens betaald u direct uw boeking via een van de vertrouwde betaalmethodes, zoals iDeal, PayPal en creditcard. Nadat de betaling is verwerkt krijgt u in de inbox van uw e-mail een reserveringsbevestiging met alle nodige informatie. Zo bent u helemaal voorbereid voor uw bezoek aan Haarlem. Heeft u nog vragen? Kijk dan eens naar onze veelgestelde vragen.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk