Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Haarlem

Parkeren Haarlem hoeft geen drama te zijn door vooraf een goedkope parkeerplek te reserveren op GoedkoopParkeren.

Parkeren in de binnenstad van Haarlem of net buiten het centrum? Haarlem heeft altijd een goede reden om de stad te bezoeken. Haarlem is een prachtige historische stad om te verkennen, te winkelen, familie bezoeken of voor zaken. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u een keer de stad moet bezoeken. Het is dan lastig in te schatten hoe hoog de parkeertarieven zijn en waar u het goedkoopste kunt parkeren. Maar, maakt u zich geen zorgen. Bij ons kunt u dit allemaal opzoeken.

U kunt het overzicht bekijken met alle parkeerlocaties die goed staan aangeschreven en waarvan u zeker weet dat uw auto hier veilig staat. Deze parkeerlocaties worden beoordeeld op verschillende criteria zoals prijs, ligging, veiligheid en Park and Ride. Nu snappen wij dat u niet de hele middag de tijd gaat nemen om een parkeerlocatie uit te zoeken. Daarom hebben wij deze criteria meegenomen in een aantal voor- en nadelen per locatie. Zo ziet u in één oogopslag direct de eigenschappen van de parkeerlocatie. Het is namelijk belangrijk om naast de prijs, ook te kijken naar de faciliteiten die de parkeerlocatie aanbiedt. Hierdoor kunt u rekening houden met de aan- of afwezigheid van toiletten of elektrische oplaadpunten.

In de stad moet u bijna altijd betaald parkeren. Wij zorgen ervoor dat u zo goedkoop mogelijk kunt parkeren in Haarlem. Van dat bespaarde geld kunt u dat lekkere kopje koffie halen bij de brasserie op de hoek. Zo’n gratis kopje koffie kan u weer energie geven voor de terugreis.

Wij werken graag transparant en vinden goede afspraken zeer belangrijk. Daarom zult u nooit voor verrassingen komen te staan bij ons en de aangeboden parkings. Een van de afspraken is dat wij de laagste prijs aanbieden. Zo heeft u de zekerheid dat uw parkeertarief nooit goedkoper kan dan bij ons. Dit maakt het goedkoop parkeren in Haarlem mogelijk. Weet u al een paar dagen van te voren dat u naar Haarlem gaat? Reserveer dan van tevoren een parkeerplek via GoedkoopParkeren. Zo weet u op de dag zelf precies waar u gaat parkeren en hoeveel u dat gaat kosten. Niet alleen weet u hoeveel het u gaat kosten, maar ook dat dit de laagste prijs is. Dit alles gaat u een gerust gevoel geven. Ga daarom niet meer met stress de auto in zonder voorbereiding, maar regel van te voren uw parkeerplek. Wees extra goed voorbereid door onze handige parkeertips te lezen.

Haarlem

Belangrijke informatie voor parkeren in Haarlem

🚗 Aantal parkeerterreinen: 11 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Houtplein
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein De Koepel

Parkeergarage in het centrum of P+R

Gratis of goedkoop parkeren in het centrum is vaak lastig, al dan niet onmogelijk. Daarnaast heeft u ook veel verschillende keuzes uit parkeerlocaties, parkeeraanbieders en parkeerplekken: van parkeergarage in het centrum of P+R.

Het kan natuurlijk zijn dat u een voorkeur heeft voor een parkeeraanbieder zoals Q-Park, Interparking en Parkbee. Daarnaast zijn er ook nog verschillende mogelijkheiden omtrent de parkeerplek. Zo kan u gaan voor een parkeergarage in het centrum, P+R of juist een parkeerzone iets buiten de stad. Door dit ruime aanbod en de diverse keuzes hopen we dat parkeren Haarlem nog plezieriger wordt.

Om deze keuze zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij alvast een overzicht voor u gemaakt. Zo ook voor parkeren Haarlem. In ons overzicht ziet u meerdere parkeerlocaties staan met ieder hun eigen eigenschappen en prijs. Bekijk bijvoorbeeld Parkeergarage De Dreef of Parkeergarage Houtplein.

Om onze kwaliteit hoog te houden, proberen wij alleen een selecte groep van goede parkeerlocaties aan te bieden. U kunt ons hierbij helpen. Nadat u bij een parkeerlocatie heeft geparkeerd, krijgt u de optie om een review te schrijven. Het zal ons, maar zeker ook de volgende bezoekers, zeer helpen wanneer u uw mening deelt. Deze manier van werken houdt ons scherp en onze parkeerlocaties ook. Mocht een parkeerlocatie toch te veel negatieve reacties krijgen, dan wordt de desbetreffende garage van de website verwijderd.

Het kan natuurlijk voorkomen dat u nog een vraag heeft over het parkeren of een specifieke parkeeraanbieder. Daarom hebben wij alle veelgestelde vragen verzameld en opgesteld in een lijst. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u dan graag verder.

Heeft u besloten om vooraf een reservering te plaatsen voor parkeren Haarlem? Dan kunt u dit binnen enkele stappen regelen. Nadat u de gekozen parkeergarage heeft aangeklikt, kunt u uw keuzes aangeven en uw gegevens invullen. Vervolgens kunt u de betaling voldoen met onder andere iDeal, Mastercard of Creditcard.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek controleren wij alle aanbieders die u ziet op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de parkeerlocatie. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk