Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Parkeren Haarlem

Parkeren in de binnenstad van Haarlem of net buiten het centrum? Haarlem heeft altijd een goede reden om de stad te bezoeken. Gewoon om de prachtige historische stad te verkennen, te winkelen, familie bezoeken of voor zaken. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u een keer de stad moet bezoeken. Het is dan lastig in te schatten hoe hoog de parkeertarieven zijn en waar u het goedkoopste kunt parkeren. Maar maakt u zich geen zorgen. Bij ons kunt u dit allemaal opzoeken. U kunt het overzicht bekijken met alle parkeerlocaties die goed staan aangeschreven en waarvan u zeker weet dat uw auto hier veilig staat. Deze parkeerlocaties worden beoordeeld op verschillende criteria zoals prijs, ligging, veiligheid en Park and Ride. Nu snappen wij dat u niet de hele middag de tijd gaat nemen om een parkeerlocatie uit te zoeken. Daarom hebben wij deze criteria meegenomen in een aantal voor- en nadelen per locatie. Zo ziet u in één oogopslag direct de eigenschappen van de parkeerlocatie. Het is namelijk belangrijk om naast de prijs, ook te kijken naar de faciliteiten die de parkeerlocatie aanbiedt. Hierdoor kunt u rekening houden met de aan- of afwezigheid van toiletten of elektrische oplaadpunten. In de stad moet u bijna altijd betaald parkeren. Wij zorgen ervoor dat u zo goedkoop mogelijk kunt parkeren in Haarlem. Van dat bespaarde geld kunt u dat lekkere kopje koffie toch nog halen bij de brasserie op de hoek. Zo’n gratis kopje koffie kan u weer energie geven voor de terugreis. Wij werken graag transparant en vinden goede afspraken zeer belangrijk. Daarom zult u nooit voor verrassingen komen te staan bij ons en de aangeboden parkings. Een van de afspraken is dat wij de laagste prijs aanbieden. Zo heeft u de zekerheid dat uw parkeertarief nooit goedkoper kon dan bij ons. Dit maakt het goedkoop parkeren in Haarlem mogelijk. Weet u al een paar dagen van te voren dat u naar Haarlem gaat? Reserveer dan van tevoren een parkeerplek via GoedkoopParkeren. Zo weet u op de dag zelf precies waar u gaat parkeren en hoeveel u dat gaat kosten. Niet alleen weet u hoeveel het u gaat kosten, maar ook dat dit de laagste prijs is. Dit alles gaat u een gerust gevoel geven. Ga daarom niet meer met stress de auto in zonder voorbereiding, maar regel van te voren uw parkeerplek. Wees extra goed voorbereid door onze handige parkeertips te lezen.

Haarlem

Goedkoop parkeren op loopafstand?

Wij hebben vaak de vraag gekregen of het überhaupt mogelijk is om goedkoop te parkeren in centra. Ons antwoord daarop is ja. Het is mogelijk, het vergt vaak alleen wat onderzoek. Dit hebben wij al voor u gedaan. In ons overzicht ziet u meerdere parkeerlocaties staan met ieder hun eigen eigenschappen en prijs. Bekijk bijvoorbeeld Parkeergarage De Dreef, Parkeergarage Houtplein en Parkeergarage De Appelaar. Om onze kwaliteit hoog te houden, proberen wij alleen een selecte groep van goede parkeerlocaties aan te bieden. U kunt ons hierbij helpen. Nadat u bij een parkeerlocatie heeft geparkeerd, krijgt u de optie om een review te schrijven. Het zal ons, maar zeker ook de volgende bezoekers, zeer helpen wanneer u uw mening deelt. Deze manier van werken houdt ons scherp en onze parkeerlocaties ook. Mocht een parkeerlocatie toch te veel negatieve reacties krijgen, dan wordt de desbetreffende garage van de website verwijderd. Het kan natuurlijk voorkomen dat u nog een vraag heeft over het parkeren of een specifieke parkeeraanbieder. Daarom hebben wij alle veelgestelde vragen verzameld en opgesteld in een lijst. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u dan graag verder. Heeft u besloten om vooraf een reservering te plaatsen? Dan kunt u dit binnen enkele stappen regelen. Nadat u de gekozen parkeergarage heeft aangeklikt, kunt u uw keuzes aangeven en uw gegevens invullen. Vervolgens kunt u de betaling voldoen met onder andere iDeal, Mastercard of Creditcard.

Daarom kiest u voor GoedkoopParkeren

Euro icoon

Altijd de laagste prijs

Betaal geen boekingskosten

Helpdesk icoon

Gratis te annuleren

Tot 24 uur van tevoren

Beveiliging icoon

Altijd betrouwbaar parkeren

Door ons gecheckt

Review icoon

Aanbevolen door 95% van onze klanten

60.000+ klanten gingen u voor

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken