GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Haarlem

Parkeren Haarlem hoeft geen drama te zijn door vooraf een goedkope parkeerplek te reserveren op GoedkoopParkeren.

Parkeren in de binnenstad van Haarlem of net buiten het centrum? Haarlem heeft altijd een goede reden om de stad te bezoeken. Haarlem is een prachtige historische stad om te verkennen, te winkelen, familie bezoeken of voor zaken. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u een keer de stad moet bezoeken. Het is dan lastig in te schatten hoe hoog de parkeertarieven zijn en waar u het goedkoopste kunt parkeren. Maar, maakt u zich geen zorgen. Bij ons kunt u dit allemaal opzoeken.

U kunt het overzicht bekijken met alle parkeerlocaties die goed staan aangeschreven en waarvan u zeker weet dat uw auto hier veilig staat. Deze parkeerlocaties worden beoordeeld op verschillende criteria zoals prijs, ligging, veiligheid en Park and Ride. Nu snappen wij dat u niet de hele middag de tijd gaat nemen om een parkeerlocatie uit te zoeken. Daarom hebben wij deze criteria meegenomen in een aantal voor- en nadelen per locatie. Zo ziet u in één oogopslag direct de eigenschappen van de parkeerlocatie. Het is namelijk belangrijk om naast de prijs, ook te kijken naar de faciliteiten die de parkeerlocatie aanbiedt. Hierdoor kunt u rekening houden met de aan- of afwezigheid van toiletten of elektrische oplaadpunten.

In de stad moet u bijna altijd betaald parkeren. Wij zorgen ervoor dat u zo goedkoop mogelijk kunt parkeren in Haarlem. Van dat bespaarde geld kunt u dat lekkere kopje koffie halen bij de brasserie op de hoek. Zo’n gratis kopje koffie kan u weer energie geven voor de terugreis.

Wij werken graag transparant en vinden goede afspraken zeer belangrijk. Daarom zult u nooit voor verrassingen komen te staan bij ons en de aangeboden parkings. Een van de afspraken is dat wij de laagste prijs aanbieden. Zo heeft u de zekerheid dat uw parkeertarief nooit goedkoper kan dan bij ons. Dit maakt het goedkoop parkeren in Haarlem mogelijk. Weet u al een paar dagen van te voren dat u naar Haarlem gaat? Reserveer dan van tevoren een parkeerplek via GoedkoopParkeren. Zo weet u op de dag zelf precies waar u gaat parkeren en hoeveel u dat gaat kosten. Niet alleen weet u hoeveel het u gaat kosten, maar ook dat dit de laagste prijs is. Dit alles gaat u een gerust gevoel geven. Ga daarom niet meer met stress de auto in zonder voorbereiding, maar regel van te voren uw parkeerplek. Wees extra goed voorbereid door onze handige parkeertips te lezen.

Haarlem

Parkeergarage in het centrum of P+R

Gratis of goedkoop parkeren in het centrum is vaak lastig, al dan niet onmogelijk. Daarnaast heeft u ook veel verschillende keuzes uit parkeerlocaties, parkeeraanbieders en parkeerplekken: van parkeergarage in het centrum of P+R.

Het kan natuurlijk zijn dat u een voorkeur heeft voor een parkeeraanbieder zoals Q-Park, Interparking en Parkbee. Daarnaast zijn er ook nog verschillende mogelijkheiden omtrent de parkeerplek. Zo kan u gaan voor een parkeergarage in het centrum, P+R of juist een parkeerzone iets buiten de stad. Door dit ruime aanbod en de diverse keuzes hopen we dat parkeren Haarlem nog plezieriger wordt.

Om deze keuze zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij alvast een overzicht voor u gemaakt. Zo ook voor parkeren Haarlem. In ons overzicht ziet u meerdere parkeerlocaties staan met ieder hun eigen eigenschappen en prijs. Bekijk bijvoorbeeld Parkeergarage De Dreef of Parkeergarage Houtplein.

Om onze kwaliteit hoog te houden, proberen wij alleen een selecte groep van goede parkeerlocaties aan te bieden. U kunt ons hierbij helpen. Nadat u bij een parkeerlocatie heeft geparkeerd, krijgt u de optie om een review te schrijven. Het zal ons, maar zeker ook de volgende bezoekers, zeer helpen wanneer u uw mening deelt. Deze manier van werken houdt ons scherp en onze parkeerlocaties ook. Mocht een parkeerlocatie toch te veel negatieve reacties krijgen, dan wordt de desbetreffende garage van de website verwijderd.

Het kan natuurlijk voorkomen dat u nog een vraag heeft over het parkeren of een specifieke parkeeraanbieder. Daarom hebben wij alle veelgestelde vragen verzameld en opgesteld in een lijst. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u dan graag verder. 

Heeft u besloten om vooraf een reservering te plaatsen voor parkeren Haarlem? Dan kunt u dit binnen enkele stappen regelen. Nadat u de gekozen parkeergarage heeft aangeklikt, kunt u uw keuzes aangeven en uw gegevens invullen. Vervolgens kunt u de betaling voldoen met onder andere iDeal, Mastercard of Creditcard.

Belangrijke informatie voor parkeren in Haarlem

🚗 Aantal parkeerterreinen: 9 parkeerterreinen
🏙️️ Dichtstbij centrum: P+R Roemer Visscherplein
CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken