Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Vanaf 2,24 per dag!

Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Groningen Eelde Airport

Snel en gemakkelijk een parkeerplaats boeken bij, vliegveld Groningen doet u via GoedkoopParkeren. Op GoedkoopParkeren vergelijkt u eenvoudig meerdere parkeeraanbieders met elkaar. Via de filters die u kunt toepassen verkleind u het zoekgebied, waardoor u de parkeeraanbieder kunt vinden die bij uw wensen aansluit.

Vliegveld Eelde is relatief klein vergeleken met andere vliegvelden in Nederland. Maar dit heeft ook zijn voordelen. Alles is makkelijk te overzien, en u hoeft niet lang te zoeken voordat u uw gate gevonden heeft. Ook heeft dit een groot voordeel met het parkeren van uw auto. Luchthaven Eelde heeft 3 officiële parkeerplaatsen namelijk, Groningen airport P1, P2 en P3. Dit zijn allemaal parkeerterrein waarbij u binnen 1 minuut lopen bij de vertrekhal van het vliegveld bent, doordat airport Groningen dus kleinschalig is zou alles wat gemakkelijker voor u gaan.

Parkeren bij airport Groningen gaat dus snel en gemakkelijk. Wilt u nog beter voorbereid zijn op uw reis, kijk dan bij onze parkeertips. En met vragen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice

Groningen Airport

Useful information for parking at Groningen Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 2 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeren Airport Groningen P2
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parkeren Airport Groningen P2

Lang of kort parkeren bij Groningen airport Eelde

Als u nou lang of kort gaat parkeren bij vliegveld Eelde, bent u hier aan het juiste adres. U vult de vergelijkingstool in met de gewenste data dat u uw auto wilt parkeren en de beschikbare parkeeraanbieders komen naar voren. Hieronder wordt stap voor stap uitgelegd wat u moet doen om een reservering bij ons te maken. Komt u er hierna nog niet helemaal uit of is iets nog niet duidelijk kijk dan bij de veelgestelde vragen. Hier kunt u veel verschillende vragen vinden van over uw reservering tot aan vragen over de veiligheid.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

De officiële parkeerplaatsen van Airport Eelde

Airport Groningen Eelde heeft zoals eerder genoemd 3 officiële parkeerterreinen, hiernaast kunt u op een overzichtelijk plaatje precies zijn waar de parkeerterreinen zich bevinden. Groningen airport P1, P2 en P3 zijn de drie officiële parkeerterreinen van de luchthaven. Alle drie de parkeerterreinen hebben de parkeervorm park & walk, u parkeert uw auto op het parkeerterrein en loopt daarna naar de vertrekhal. Omdat Groningen een kleinschalig vliegveld is hoeft u bij alle 3 de parkeerterreinen niet langer dan 1 minuut te lopen.

CEO GoedkoopParkeren

Reserveer veilig en betrouwbaar een parkeerplaats bij Airport Eelde Groningen

Bij ons GoedkoopParkeren kunt u veilig en betrouwbaar een parkeerplaats reserveren. Al onze parkeeraanbieders zijn gebaseerd op een strenge selectie. De parkeeraanbieders waar wij mee in samenwerking gaan zijn betrouwbaar, en hebben ervaring in het vakgebied. Ook de betaling online gaat alleen via veilige betaalmogelijkheden zoals Ideal en Mastercard. Hieronder wordt er in 4 simpele stappen uitgelegd hoe u bij ons een parkeerplaats kunt reserveren.

Als u bij ons op de homepagina of op een landingspagina zit, ziet u bovenaan een vergelijkingstool. U kunt daar uw gewenste data invullen wanneer u uw auto wilt parkeren. Denk er ook aan om de juiste airport aan te klikken. Als u op de grote gele knop drukt waar vergelijk de prijzen op staat worden de beschikbare parkeeraanbieders voor u geladen.

Als de beschikbare parkeeraanbieders geladen zijn kunt u ook nog gebruik maken van de filters om uw zoekresultaten nog meer op uw wensen te laten aapassen. Zodra u dit heeft gedaan krijgt u een lijst van Parkeeraanbieders te zien die op uw ingevulde data nog beschikbaar zijn. Vergelijk de parkeeraanbieders goed met elkaar en maak een keuze die goed bij uw wensen past.

Zodra u de parkeeraanbieder heeft gevonden die goed bij u past kunt u op de reserveren klikken. U komt dan terecht op onze reserveringspagina. Let op! de reservering is voor de tijden en dagen die u heeft aangegeven, wordt het toch een ander moment ga dan terug naar de vergelijkingstool.

Op de reserveringspagina moet u de gevraagde gegevens invullen denk bijvoorbeeld aan uw naam of telefoonnummer en als het al mogelijk is uw vluchtnummer. Door uw vluchtnummer in te voeren kunnen de parkeeraanbieders nog beter uw aankomsttijd inschatten, maar dit is niet verplicht om doortegeven. U kunt direct betalen via de veilige betaalmogelijkheden zoals Ideal en Mastercard.

Binnen 24 uur krijgt u een bevestigingsmail in de e-mail die u heeft doorgegeven. Als u de mail niet binnen 24 uur heeft gekregen Is de mail misschien in uw spam box terecht gekomen. Als dit ook niet zo is helpt onze klantenservice u graag 

Verschillende vormen van parkeren

Als u uw auto parkeert bij een parkeeraanbieder bij een vliegveld wordt er gebruik gemaakt van verschillende parkeervormen. Er is keuze tussen suttle parking, valet parking, park & walk en park sleep & fly. De parkeervorm hangt af van welke parkeeraanbieder u kiest. Hieronder wordt uitgelegd wat elke parkeervorm inhoudt en wat u te verwachten staat. Lees dit goed door en bekijk welke parkeervorm het beste bij u past.

Met Shuttle parking parkeert u uw auto op de parkeerplaats van de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat u met een shuttle bus naar de vertrekhal wordt gebracht. Als u terugweg weer bent geland neemt u weer contact op met het bedrijf hun zorgen ervoor dat u weer wordt opgehaald en wordt afgezet bij uw auto.

Valet parking houdt in dat u op de dag van vertrek naar de vertrekhal rijdt hier staat een chauffeur van het bedrijf voor u klaar. Na een snelle check kunt u veder uw reis vervolgen en de chauffeur rijdt uw auto veder naar het parkeerterrein van het bedrijf. Als u terugweg weer bent geland belt u naar de parkeeraanbieder hun zorgen er dan voor dat uw auto voor u klaarstaat bij de aankomsthal.

Met park & walk parkeert u uw auto op het parkeerterrein van de parkeeraanbieder. U loopt daarna vanaf de parkeerplaats naar de aankomsthal. De parkeerplaatsen van park & walk zijn altijd op gepaste loopafstand van de airport. Terugweg kunt u gemakkelijk weer bij uw auto komen en uw terugreis naar huis vervolgen.

Bij park, sleep & fly boekt u niet alleen een parkeerplaats maar ook een overnachting. De dag voordat uw vlucht gaat rijdt u naar het hotel hier kunt u overnachten. De volgende dag zal het hotel ervoor zorgen dat u optijd bij het vliegveld komt. Terugweg staat het hotel weer voor u klaar en zorgen dat u weer terug bij het hotel komt waar uw auto staat. U heeft dan de keuze om de nacht er nog te overnachten of de terugreis naar huis veder te vervolgen.

Parkeeraanbieders bij airport Groningen

Parkeren bij airport Groningen kan door GoedkoopParkeren gemakkelijk, snel en voordelig. Hieronder noemen wij een paar parkeeraanbieder van Groningen airport. Als u alle parkeeraanbieders of het naar uw wensen wilt aanpassen kunt u het beste de vergelijkingstool gebruiken.

Parkeren Groningen Airport P1

  • Officiële parkeerplaats van het vliegveld
  • Geen hoogte restricties
  • Loopafstand van vliegveld
  • Sleutel niet afgeven

Bij Parkeren Groningen Airport P1 maakt u gebruik van park & walk. U loopt binnen 1 minuut vanaf de parkeerplaats naar de vertrekhal. Tijdens uw reis kunt u uw sleutels in eigen zak houden. Het parkeerterrein is 24/7 geopend en wordt beveiligd via camera’s. Op het terrein zijn invalideparkeerplaatsen aanwezig en er is geen maximale doorrijhoogte waar u rekening mee hoeft te houden.


Reserveren Met de laagste prijs

Parkeren Groningen Airport p2

  • Geen hoogte restricties
  • Officiële parkeerplaats van het vliegveld
  • Beveiligingscamera's
  • Dichtbij het vliegveld

Parkeren Groningen Airport p2 is een van de officiële parkeerterreinen van het vliegveld Groningen. Als u hier parkeert maakt u gebruik van het park & walk concept, dit houdt in dat u uw auto parkeert op het terrein en daarna naar de vertrekhal loopt. Het parkeerterrein beschikt over invalideparkeerplaatsen en is 24/7 toegankelijk. Doordat het terrein bewaakt wordt en u uw autosleutels bij u kunt houden hoeft u, u geen zorgen te maken over uw auto.


Reserveren Met de laagste prijs
Veelgestelde vragen over parkeren bij Groningen Airport

De prijs die u betaald voor het parkeren van uw voertuig, is afhankelijk van de parkeeraanbieder waarvoor u keuze naar uit gaat. De parkeeraanbieders beschikken namelijk over diverse faciliteiten en parkeervormen die invloed hebben op de prijs. Bij Groningen Airport, wordt toevallig alleen gebruik gemaakt van de parkeervormen Park & Walk, maar zit er wel enig verschil in de loopafstand vanaf het parkeerterrein naar de luchthaven. Dit kan ook weer van invloed zijn op de prijzen die worden gehanteerd. Op de vergelijkingspagina kunt u de prijzen van de aanbieders met elkaar vergelijken.

Dat is altijd afhankelijk van de parkeeraanbieders, zij maken de keuze of u uw autosleutels kunt behouden tijdens uw reis, of deze dient af te geven. De reden dat deze kan worden afgegeven is het feit dat de aanbieders het terrein zo nuttig mogelijk willen gebruiken. Bij Groningen Airport worden er echter alleen parkeeraanbieders aangeboden waarbij u uw sleutels kunt behouden. Wilt u dit zeker weten? Dan kunt u even kijken bij de aanbieders, er wordt namelijk altijd aangegeven of er gebruik wordt gemaakt van sleutelbehoud of -afgifte.

Het wordt aangeraden om vooraf de actuele informatie te bekijken van de luchtvaartmaatschappij of reisorganisatie waar u een boeking heeft gemaakt. Dit heeft namelijk invloed op de tijd van tevoren die u aanwezig dient te zijn op de luchthaven. De incheckbalies zijn altijd 2,5 uur tot 3 uur geopend voor de geplande vertrektijd. De sluitingstijd verschilt echer per maatschappij. Dit varieert van 30 tot 45 minuten voor vertrek.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk