Logo Goedkoopparkeren
Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Vanaf 2,24 per dag!

Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Groningen Eelde Airport

Parkeren bij Groningen Airport wordt u makkelijk gemaakt met de service van GoedkoopParkeren. Door gebruik te maken van onze website heeft u een vergelijkingstool ter beschikking, waarmee u alle parkeeraanbieders, prijzen en faciliteiten makkelijk kunt vergelijken. Vervolgens kunt u voor de laagste prijs uw parkeerplaats reserveren om gegarandeerd te zijn van een parkeerplek. Zo kunt u met een gerust hart op reis, wetende dat uw auto veilig staat. Reserveer direct online om gebruik te maken van een voordelig parkeertarief.

Groningen Airport Eelde is een kleinschalig vliegveld dat vliegt naar verschillende vakantie bestemmingen in Europa zoals Mallorca, Kreta en Antalya. Door het kleinere formaat van het vliegveld vinden veel reizigers dit een rustiger en aangenamer alternatief voor vliegen. Groningen Airport Eelde beschikt over 3 officiële parkeerplaatsen: P1, P2 en P3. Een voordeel aan de luchthaven is dat alle parkeerplaatsen die door Eelde Airport worden aangeboden, binnen loop afstand beschikbaar zijn. Met de auto naar de luchthaven is daarom dus ook geen probleem en hoeft u niet afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer! Het vliegveld zelf is ook eenvoudig te bereiken via de A28.

Om u te helpen met een keuze voor het parkeren kunt u op deze pagina informatie die u op weg helpen. Zo leggen wij bijvoorbeeld uit hoe u kunt reserveren, welke verschillende parkeervormen er worden gehanteerd voor parkeren bij het vliegveld, en geven we u een overzicht van de aanbieders en hun faciliteiten. Zo bent u zo goed mogelijk geïnformeerd en kunt u de beste parkeerkeuze maken voor uzelf. Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze veelgestelde vragen.

Groningen Airport

Useful information for parking at Groningen Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 2 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeren Airport Groningen P1
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parkeren Airport Groningen P2

Goedkoop parkeren vliegveld Eelde: hoe kan dat?

Er zijn verschillende manieren waarop GoedkoopParkeren klanten helpt met vinden van een parkeerplaats tegen de laagste prijs. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ziet u in een handig overzicht alle prijzen en faciliteiten van elke aanbieder. Op deze manier kunt u gemakkelijk de laagste prijs vinden voor een parking die bij u past. Door dat wij samenwerken met onze aanbieders is het mogelijk voor ons op de prijs hetzelfde, of lager aan te bieden dan dat de aanbieder doet. Vervolgens hoeft u bij GoedkoopParkeren geen extra boekingskosten te betalen wanneer u een reservering maakt. Dit alles zorgt ervoor dat we u de laagste prijzen kunnen aanbieden bij Groningen Airport Eelde.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Een overzicht voor parkeren Eelde Airport

Om u een beeld te geven van de situatie bij Groningen Airport hebben wij een kaart gemaakt waarin u alle verschillende parkeerterreinen en de luchthaven kunt zien. Deze drie officiële parkeerplaatsen zijn allemaal op loopafstand van de vertrekhal, wat wij een Park & Walk parking noemen. Alle parkeerplaatsen hanteren deze parkeervorm, waar door de keuze tussen P1, P2 en P3 voornamelijk aankomt op faciliteiten en persoonlijke voorkeur. GoedkoopParkeren helpt u met het vergelijken van de faciliteiten in een gemakkelijk overzicht. Welke parkeerplaats u ook kiest, alle terreinen zijn beveiligd met camerabewaking. Uw auto kunt u dus altijd betrouwbaar wegzetten. Door vooraf te reserveren via GoedkoopParkeren weet u zeker dat u gegarandeerd bent van een parkeerplek. U rijdt direct naar uw parkeerplek en hoeft niet te gaan zoeken. Zo bespaart u uzelf een hele hoop stress en kunt u met plezier naar een van de bestemmingen die Groningen Airport Eelde te bieden heeft.

CEO GoedkoopParkeren

Hoe reserveer ik mijn plek bij luchthaven Groningen?

Het reserveren van een parkeerplek voor vliegveld Eelde is eenvoudig wanneer u gebruik maakt van onze website. In de onderstaande stappen kunt u de uitleg van het reserveringsproces lezen. Zo weet u precies hoe het werkt en kunt u snel makkelijk en snel uw eigen reservering plaatsen en uzelf garanderen van een parkeerplek.  

Om te beginnen met het reserveren, vult u de gegevens van uw parkeerbezoek in bij de vergelijkingstool. In dit geval kiest u dus voor 'Groningen Airport'. Vervolgens vult u uw datum van aankomst en vertrek in. Het is mogelijk, maar niet noodzakelijk, om de tijd ook in te vullen. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld en gecontroleerd, kunt u op de 'Vergelijk de prijzen' knop drukken. Dit brengt u vervolgens naar het overzicht van parkeeraanbieders die beschikbaar zijn voor uw reis.

U krijgt een overzicht te zien van alle beschikbare aanbieders. U ziet een beschrijving zowel als andere informatie dat kan bijdragen aan uw keuze. U ziet de gemiddelde klantenbeoordeling, beschikbare faciliteiten, of u uw sleutel kunt behouden en natuurlijk ook de prijzen. Wanneer u de parkings hebt vergeleken en een keuze heeft kunnen maken, kunt u drukken op de 'Reserveren' knop.

Wanneer u een parkeerplaats heeft gekozen uit het overzicht en op 'reserveren' heeft geklikt wordt u gebracht naar een pagina waar u uw gegevens kunt invullen. Zo vragen wij u bijvoorbeeld ook naar uw kentekennummer en e-mailadres. Nadat u dit heeft ingevuld kunt u direct betalen met een van de vertrouwde betaalmethodes, zoals iDeal, PayPal en creditcard. Door te reserveren zet u de prijs als het ware vast, en bent u niet meer afhankelijk van wisselende parkeertarieven.

Nadat u de reservering heeft afgerond, krijgt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. In de bevestiging vindt u informatie over de dag van parkeren, de aanbieder zelf en mogelijke extra informatie. Het is altijd handig om het document helemaal door te lezen. In het geval dat u geen bevestiging heeft ontvangen, dan is het handig dat u uw spam of ongewenste e-mail controleert. In het geval dat u ook daar niets vindt, kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

Verschillende vormen van parkeren

Als u uw auto parkeert bij een parkeeraanbieder bij een vliegveld wordt er gebruik gemaakt van verschillende parkeervormen. Er is keuze tussen suttle parking, valet parking, park & walk en park sleep & fly. De parkeervorm hangt af van welke parkeeraanbieder u kiest. Hieronder wordt uitgelegd wat elke parkeervorm inhoudt en wat u te verwachten staat. Lees dit goed door en bekijk welke parkeervorm het beste bij u past.

Met Shuttle parking parkeert u uw auto op de parkeerplaats van de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat u met een shuttle bus naar de vertrekhal wordt gebracht. Als u terugweg weer bent geland neemt u weer contact op met het bedrijf hun zorgen ervoor dat u weer wordt opgehaald en wordt afgezet bij uw auto.

Valet parking houdt in dat u op de dag van vertrek naar de vertrekhal rijdt hier staat een chauffeur van het bedrijf voor u klaar. Na een snelle check kunt u veder uw reis vervolgen en de chauffeur rijdt uw auto veder naar het parkeerterrein van het bedrijf. Als u terugweg weer bent geland belt u naar de parkeeraanbieder hun zorgen er dan voor dat uw auto voor u klaarstaat bij de aankomsthal.

Met Park & Walk parkeert u uw auto op een parkeerterrein dat op loopafstand verwijderd is van de vertrekhal. U loopt naar de vertrekhal en bij terugkomst kunt u direct weer terug naar uw auto. Park & Walk is een ideale parkeervorm voor mensen die niet afhankelijk willen zijn van anderen. Een voordeel van deze parkeervorm is dat u vaak uw autosleutels kunt behouden tijdens de reis.

Bij Park, Sleep & Fly boekt u niet alleen een parkeerplaats maar ook een overnachting. De dag voordat uw vlucht gaat rijdt u naar het hotel hier kunt u overnachten. De volgende dag zal het hotel ervoor zorgen dat u optijd bij het vliegveld komt. Op uw terugreis staat het hotel weer voor u klaar en zorgen dat u weer terug bij het hotel komt waar uw auto staat. U heeft dan de keuze om de nacht er nog te overnachten of de terugreis naar huis veder te vervolgen.

Parkeeraanbieders voor parkeren Eelde Airport

Om u een beeld te geven van de aanbieders voor Groningen Airport, hebben wij alle aanbieders voor u op een rij gezet. Zo kunt u in een oogopslag zien hoe het parkeerterrein eruit ziet, samen met een beschrijving en een korte lijst van faciliteiten. Als u een keuze maakt in het overzicht kunt u direct reserveren door op de gele knop te drukken.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Groningen Airport

De luchthaven is eenvoudig te bereiken via de A28 afslag Eelde en ligt ongeveer op 14 minuten rijden vanaf de stad Groningen.

Iedereen die met een motorvoertuig het terrein bij de luchthaven oprijdt, dient €3,- te betalen. U mag dan 60 minuten parkeren. Ideaal als u uw auto kort wil parkeren, omdat u iemand wil wegbrengen of ophalen. Wilt u lang parkeren? Dan dient u bij terugkomst bij één van de parkeerautomaten te betalen. De kosten zijn afhankelijk van waar u uw auto parkeert tijdens uw afwezigheid. Hoe verder u van de vertrekhal parkeert, hoe goedkoper het is.

Bij Groningen Eelde Airport kunt u niet gratis parkeren.

Momenteel vliegt alleen Ryanair vanaf de luchthaven Weeze.

Waar u het beste kunt parkeren is afhankelijk van uw wensen. Om de parkeerlocatie te vinden die bij u past, kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u de filters toepassen.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk