Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Gouda

Gouda is een populaire stad in Nederland. Er zijn vele redenen waarom mensen deze leuke plek willen bezoeken, en daarom ook gebruik maken van Parkeren Gouda. Veel mensen komen hier om de Hollandse cultuur te ervaren. Maar, het centrum van Gouda kent ook andere leuke plekken om bijvoorbeeld te shoppen of bijzondere activiteiten. Echter kunt u natuurlijk ook een parkeerplek zoeken voor actieve evenementen or activiteiten.

Kortom, genoeg redenen dus om te moeten parkeren in of rondom Gouda. Op drukke dagen kan het erg lastig zijn om nog een parkeerplek te bemachtigen en laat staan om een betaalbare parkeerplaats te vinden. Om u een handje te helpen bij deze zoektocht, kunt u bij GoedkoopParkeren alle parkeerlocaties in Gouda vergelijken. Parkeren Gouda wordt zo een eenvoudige klus.

Hoe werkt het? U voert uw parkeergegevens in op onze site. Vervolgens krijgt u alle beschikbare parkeerlocaties te zien die voldoen aan uw wensen. U kunt namelijk verschillende criteria aangeven die belangrijk voor u zijn. Denk hierbij aan ligging, prijs, services en diensten. Maar ook praktische zaken als mindervalide parkeerplaatsen of elektrische laadpalen kunnen meegenomen worden bij het zoeken. U kiest welke parkeeraanbieder het beste past bij wat u wilt. Als laatste stap hoeft u enkel nog te betalen via een van onze veilige betaalmethodes. Bij ons betaalt u altijd vooraf uw parkeerplaats, zo heeft u alweer een handeling minder op uw dag in Gouda.

Kortom, wij maken parkeren in Gouda een eenvoudige en goedkope klus.

Gouda

Belangrijke informatie voor parkeren in Gouda

🚗 Aantal parkeerterreinen: 2 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Nieuwe Markt
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Nieuwe Markt

De parkeerservice van GoedkoopParkeren voor parkeergarage en P+R

De parkeerservice van GoedkoopParkeren voor parkeergarage en P+R staat ervoor om u een zo prettig mogelijke ervaring te verzorgen. Zo biedt de website verschillende services aan voor onze parkeerplekken: van parkeergarage tot P+R, of parkeerzone. Deze parkeerservice houdt in dat wij op zoek gaan naar de goedkoopste en veiligste parkeerplek voor u. Door u een ruim aanbod voor te leggen, hopen wij dat het parkeerproces voor u makkelijker en eenvoudiger wordt.

Wij adviseren al onze klanten om voorafgaand aan uw dagje weg een parkeerplek te boeken. Wij geven dit advies omdat u op deze manier zelf uw vroegboekkorting regelt. Want hoe eerder u boekt, hoe groter de kans dat er nog goedkope parkeerplekken tussen zitten. Goedkope parkeerplekken zijn namelijk altijd als eerste weg. Naast de kans op vroegboekkorting, maken wij ook altijd afspraken met onze parkeeraanbieders (zoals Q-Park). Een van deze afspraken is de laagste prijsgarantie, u zult dus nooit te veel betalen voor uw plek in een parkeergarage, P+R of parkeerzone. Dit geldt uiteraard ook voor het  parkeren Gouda.

Maar naast dat vooraf boeken geld bespaart, scheelt het ook tijd, stress en moeite. U heeft namelijk alles al van tevoren geregeld en betaald. GoedkoopParkeren maakt parkeren in Gouda dus daadwerkelijk goedkoop en eenvoudig.

Bij het zoeken naar een parkeerplek ziet u in principe alle vormen van parkeren voorbij komen. P+R locaties in Gouda maar ook parkeergarages of parkeerterreinen in Gouda zullen in de lijst staan. Wilt u nou een specifieke parkeervorm of parkeerservice? Dan kunt u filteren op uw wens. Dit maakt het zoeken een stuk eenvoudiger en sneller. Wilt u na het boeken nog eens teruglezen wat u precies geboekt heeft of wilt u uw gegevens aanpassen? Dan kunt u inloggen op uw account op onze site. Hier vindt u onder andere uw boekgeschiedenis, recente boekingen maar ook uw persoonlijke gegevens. Heeft u andere vragen of is iets niet duidelijk? Neem dan contact op met ons, wij helpen u graag.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Gratis parkeren nog mogelijk in Gouda centrum e.o.?

Gratis parkeren nog mogelijk in Gouda centrum e.o.? Wellicht iets wat u zich al eens heeft afgevraagd. Helaas is gratis parkeren in Gouda bijna niet meer mogelijk. Tegenwoordig wordt er veelal gebruikgemaakt van betaald parkeren in Gouda Centrum e.o. Daarom willen wij van GoedkoopParkeren parkeren zo goedkoop als mogelijk maken. Maar veilig parkeren is net zo belangrijk als goedkoop parkeren.

Om veiligheid en betrouwbaarheid te waarborgen, hebben wij onze klanten hard nodig. Wij zouden het ontzettend fijn vinden als onze klanten een review achterlaten nadat zij ergens geparkeerd hebben. Zo krijgen wij inzicht in onze parkeeraanbieders. Zij worden natuurlijk uitvoerig gecheckt wanneer wij een samenwerking aangaan, maar de echte parkeerervaring komt van onze klanten. Door het achterlaten van een review, helpt u zowel ons als andere klanten want zo weten wij of een parkeeraanbieder voldoet aan de verwachtingen. Samen met onze klanten maken wij parkeren in Gouda veilig, goedkoop en eenvoudig.

Wilt u nog meer doen om veilig te parkeren? Dan kunt u eens kijken bij onze parkeertips. Deze tips zijn opgesteld door onze ervaringsdeskundigen en kunnen bijdragen aan een prettige parkeerervaring. Heeft u nog vragen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen pagina. Op deze pagina staan de meest voorkomende vragen en grote kans dat uw vraag daar ook tussen zit.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk