Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Vanaf 3,14 per dag!

Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Frankfurt-Hahn Airport

Parkeren nabij Frankfurt-Hahn Airport is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met GoedkoopParkeren kunt u uzelf verzekeren van een voordelige parkeerplek. Via onze website kunt u parkeerplekken reserveren in steden of nabij vliegvelden. U vindt hier ook een overzicht van betrouwbare parkeeraanbieders en parkeermogelijkheden bij Frankfurt-Hahn Airport. Hahn Airport is een relatief klein vliegveld. Ondanks dat, is het verstandig om vooraf een parkeerplek te reserveren. Na het boeken, betaalt u direct. Het vooraf reserveren en direct betalen zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan als u op het vliegveld arriveert. Naast parkeren bij Hahn airport vindt u op onze website ook parkeermogelijkheden nabij Frankfurt am Main Airport.

Onze website is niet alleen handig. U bespaart ook geld. Als u een parkeerplek reserveert via GoedkoopParkeren bent u verzekerd van een voordelige parkeerplek die voldoet aan uw eisen. Hierdoor kunt u zorgeloos aan uw reis beginnen.

Op deze pagina vindt u informatie voor het maken van een weloverwogen keuze voor het reserveren van uw parkeerplek. Hieronder vindt u een parkeeroverzicht van Frankfurt-Hahn Airport, een stappenplan voor het reserveren van uw parkeerplek, en een overzicht van de beschikbare parkeervormen. U heeft een keuze uit verschillende parkeervormen. De ene parkeervorm is goedkoper, dan de andere. Om u een indruk te geven van de parkeeraanbieders bij Frankfurt-Hahn Airport hebben wij enkele aanbieders op rij gezet. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Hahn Airport

Useful information for parking at Hahn Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 7 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Hotel Zur Morschbach Parking Hahn
✈️ Dichtstbij vliegveld: CC Car Check Hahn

Goedkoop parkeren Frankfurt-Hahn Airport

Als u goedkoop wilt parkeren bij vliegveld Hahn, dan kunt u het beste vooraf een parkeerplek reserveren. Via onze website kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Hier vindt u een overzicht van de parkeeraanbieders en de verschillende parkeervormen. U kunt uzelf verzekeren van een voordelige parkeerplek die voldoet aan uw eisen. Vervolgens kunt u zonder zorgen aan uw reis beginnen. Onze website is niet alleen handig. Door vooraf te reserveren, bespaart u geld doordat u profiteert van de laagste prijs.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Een handig parkeeroverzicht van Frankfurt-Hahn Airport

Voordat u een keuze maakt voor het parkeren van uw auto, is het fijn om alvast een visueel overzicht te hebben van de parkeermogelijkheden bij het vliegveld. Daarom hebben wij een kaart gemaakt met daarin een overzicht van alle officiële parkeerplaatsen. Dit zijn parkeerplaatsen die ook worden aangeboden door de luchthaven van Frankfurt-Hahn. Daarnaast onderhouden wij contact met deze parkeeraanbieders. Daarom kunnen wij kunnen u ervan verzekeren dat de officiële parkeerplaatsen veilig en betrouwbaar zijn. 

CEO GoedkoopParkeren

Hoe vindt u de parkeeraanbieder die het beste bij u past?

Om de parkeeraanbieder te vinden die het beste bij u past, kunt u het onderstaande stappenplan doornemen. Hier wordt in vier eenvoudige stappen uitgelegd hoe u uw ideale parkeeraanbieder reserveert.

Begin met het invullen van de vergelijkingstool. Vul de locatie van het vliegveld in. In dit geval is dat 'Frankfurt-Hahn Airport'. Ook vult u uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens klikt u op de gele knop 'Vergelijk de prijzen'. Er verschijnt een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders.

U kunt beginnen met het vergelijken van de beschikbare parkeeraanbieders. Elke aanbieder is voorzien van een korte omschrijving en informatie over de mogelijke parkeervorm(en). Het is aan te raden om gebruik te maken van de filters. Hiermee kunt u filteren op aspecten die u belangrijk vindt. Als u een keuze heeft gemaakt, klikt u op de gele knop 'Reserveer'.

Nadat u op de gele knop 'Reserveer' heeft gedrukt, verschijnt er een formulier. U dient uw persoons- en contactgegevens in te vullen op dit formulier. Na het invullen van dit formulier kunt u uw reservering afronden met de betaling. U kunt betalen via iDeal, PayPal en creditcard. Als de betaling gelukt is, ontvangt u een reserveringsbevestiging.

U ontvangt binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Hierin vindt u informatie over de aanbieder, de datum van uw reservering, en mogelijk een toegangscode. U ontvangt alleen een toegangscode als u parkeert op een locatie met een toegangsdeur. Deze bevestiging kan tussen uw ongewenste mail terechtkomen. Controleer daarom ook uw ongewenste mail. Heeft u geen mail ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

De verschillende parkeervormen

Bij Frankfurt-Hahn Airport zijn er vier verschillende mogelijkheden om uw auto te parkeren. Hieronder leest u wat elke parkeervorm inhoudt. Zo kunt u de parkeervorm kiezen die het beste bij u past.

Shuttle Parking is een van de meest voorkomende parkeervormen. Als u kiest voor shuttle parkeren, dan rijdt u zelf naar het parkeerterrein. Vervolgens wordt u gratis per shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Op de terugreis kunt u wederom gratis gebruikmaken van de shuttlebus. Het voordeel van shuttle parkeren is dat de parkeerplaats vaak verder weg is. Hierdoor zijn de parkeerkosten relatief lager.

Valet Parking is een luxe parkeervorm. Als u kiest voor valet parkeren, dan rijdt u direct naar de vertrekhal. Daar wacht een chauffeur u op. Samen controleert u uw auto. Terwijl u de vertrekhal binnenloopt, wordt uw auto veilig voor u geparkeerd. Bij terugkomst wordt uw auto weer richting de vertrekhal gereden. Het voordeel van valet parkeren is dat u geen tijd verliest.

Bij Park & Walk rijdt u naar een nabijgelegen parkeerterrein. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, kunt u te voet richting het vliegveld lopen. Dit is een korte afstand. Bij terugkomst loopt u ook weer richting uw auto. Het voordeel is dat u niet afhankelijk bent van anderen, en u op elk gewenst moment naar uw auto kunt lopen.

Park, Sleep & Fly is een parkeervorm waarbij uw in de buurt van het vliegveld overnacht. U boekt dan niet alleen een parkeerplek, maar ook een overnachting. U parkeert uw auto bij het hotel. Vervolgens wordt u gratis per shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Op de terugweg wordt u ook weer gratis opgehaald. Dit is een ideale parkeervorm voor mensen die ver(der) van het vliegveld wonen. Of mensen die op een ongunstig tijdstip vertrekken of aankomen.

Parkeeraanbieders bij Frankfurt-Hahn Airport

Om u een indruk te geven van het parkeren bij Frankfurt-Hahn Airport hebben wij enkele parkeeraanbieders op een rij gezet. Elke aanbieder is voorzien van een korte omschrijving en de beschikbare faciliteiten.

Hotel Zur Morschbach Parking

 • Sleutel niet afgeven
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties

Hotel Zur Morschbach Parking biedt een shuttleservice aan. Binnen tien minuten bent u op het vliegveld. Uw auto staat veilig geparkeerd bij een Hotel. Het is een afgesloten terrein, welke goed beveiligd wordt. Er is regelmatig iemand aanwezig die het terrein waarneemt. Een voordeel van deze aanbieder is dat u uw autosleutel mee op reis kunt nemen.


Reserveren Met de laagste prijs

CC Car Check Hahn

 • Loopafstand van vliegveld
 • 24/7 Uitrijden
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Dichtbij het vliegveld

Bij CC Car Check Hahn kunt u uw auto parkeren op een afgesloten terrein. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, loopt u binnen acht minuten naar de vertrekhal. Dankzij Park & Walk bent u niet afhankelijk van eventuele wachttijden op een shuttlebus.


Reserveren Met de laagste prijs

Low Cost Parking Hahn

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties

Low Cost Parking Hahn biedt een shuttleservice aan. Binnen tien minuten bent u bij de vertrekhal. Elke 30 minuten rijdt de shuttlebus. Deze aanbieder houdt daarbij rekening met de aankomst- en vertrektijden van de vluchten. Daarnaast is het een afgesloten terrein, zonder maximale doorrijhoogte.


Reserveren Met de laagste prijs

Parking Day & Night Frankfurt Hahn

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Dichtbij het vliegveld
 • Geen hoogte restricties

Parking Day & Night Frankfurt Hahn biedt een shuttleservice aan. U wordt gratis per shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Dit duurt ongeveer negen minuten. Het parkeerterrein is volledig omheind en heeft geen maximale doorrijhoogte. Verder is het terrein voorzien van beveiligingscamera's.


Reserveren Met de laagste prijs
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk