Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Vanaf 4,55 per dag!

Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Frankfurt am Main Airport

Parkeren bij Frankfurt am Main doet u gemakkelijk en eenvoudig bij GoedkoopParkeren. Door gebruik te maken van onze vergelijkingstool, kunt u direct de parkeerplek vinden bij het vliegveld die perfect bij u past. Vervolgens reserveert u uw parkeerplek vooraf, zodat u niet meer op de heenreis hoeft te zoeken. Zo weet u dat u uw auto kwijt kunt tegen een lage prijs, en kunt u zich zorgeloos verheugen op uw reis.

De Duitse luchthaven Frankfurt Airport behoort tot een van de vier grootste luchthavens van Europa. Frankfurt Airport heeft daarnaast de meeste directe vluchten. Om deze reden is het vliegveld erg populair om vanaf te vliegen, zo ook voor Nederlanders. De luchthaven ligt ter zuidwesten van Frankfurt zelf en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Om Frankfurt Airport  makkelijk te bereiken vanuit Nederland, kiezen veel reizigers om met de auto naar de airport te rijden. GoedkoopParkeren helpt reizigers hier graag mee en biedt daarom een vergelijkingstool aan die gebruikt kan worden om goedkoop parkeren mogelijk te maken. U kunt al uw opties makkelijk naast elkaar leggen en er zeker van zijn dat u de service krijgt die u graag zou willen.

Hoe alles in zijn werk gaat en waar u om kunt denken, kunt u allemaal weer vinden op deze pagina. Zo vindt u bijvoorbeeld hoe u kunt reserveren, welke parkeervormen er zijn en geven we u een paar parkeeraanbieders als aanraders. Naast Frankfurt Airport heeft de stad ook nog een tweede luchthaven: Frankfurt-Hahn. Voor meer informatie kunt u naar de Parkeren Frankfurt Hahn pagina gaan. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Frankfurt airport

Useful information for parking at Frankfurt airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 36 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: ParkSpace24 Valet Frankfurt
✈️ Dichtstbij vliegveld: Mein Valet Frankfurt

Goedkoop parkeren nabij Frankfurt am Main Airport

Als u op reis gaat is het altijd fijn als u uw geld kunt besparen op zaken zoals parkeren. Om hierbij te helpen heeft GoedkoopParkeren afspraken met de parkeeraanbieders, waardoor wij prijzen kunnen aanbieden die gelijk en soms lager zijn dan van de aanbieders zelf. Daarnaast hoeft u bij het boeken geen extra boekingskosten te betalen. Daarnaast werken wij met vooraf reserveren. Door dit te doen zorgt u ervoor dat u niet afhankelijk bent van een wisselend parkeertarief. Dit alles samen zorgt ervoor dat wij kunnen zeggen dat goedkoop parkeren zeker bij ons mogelijk is.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Overzicht van de parkeerterreinen rondom Frankfurt am Main

Om parkeren bij Frankfurt Airport zo makkelijke mogelijk te maken is het handig om bekend te zijn met hoe het vliegveld eruit ziet. Dit is zeker handig bij het vliegveld van Frankfurt am Main vanwege de grootte. Zo heeft u zoveel mogelijk informatie om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Voor deze reden kunt u een overzicht vinden van de luchthaven samen met de officiële parkeerplaatsen. Dit houdt in dat het parkeerplaatsen zijn van Frankfurt Airport zelf. Naast de parkeerplaatsen die u ziet op de kaart, zijn er nog veel meer aanbieders waar u uw auto neer kunt zetten. Omdat het belangrijk is om dit veilig te doen, gaan wij naar de locatie om alles te controleren. Ook hebben wij contact met klanten die ervaring hebben met de parkeerlocatie. Zo weet u zeker dat, welke aanbieder u ook kiest, het betrouwbaar en veilig is.

CEO GoedkoopParkeren

Een parkeerplek reserveren in vier stappen

Omdat het fijn is dat parkeren bij Frankfurt Airport makkelijk en snel verloopt hebben wij hieronder in vier simpele stappen uitgelegd hoe u van begin tot eind een parkeerplek kunt vinden, kiezen en boeken. Zo weet u precies wat er gebeurd en waar u allemaal rekening mee kunt houden in het maken van uw keuze. Wanneer u toch nog met vragen zit, dan kunt u altijd kijken naar onze veelgestelde vragen.

Om te beginnen met het vergelijken en reserveren kunt u eerst uw data invullen in de vergelijkingstool. Allereerst vult u de locatie in van de luchthaven, in dit geval Frankfurt Airport, en vervolgens de vertrekdatum en de aankomstdatum. Wanneer u deze informatie heeft gecontroleerd, kunt u doorgaan door op de gele ‘Vergelijk de prijzen’ knop te drukken. Dit brengt u naar een overzicht met beschikbare aanbieders.

Wanneer u op de knop heeft gedrukt, verschijnt er een overzicht met de aanbieders die passen bij uw zoekopdracht. Hier ziet u per aanbieder verschillende informatie zoals de prijs, de gemiddelde klantenbeoordeling en de parkeervorm. Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken kunt u gebruik maken van de filterfunctie. Hiermee kunt u de aanbieders sorteren op de aspecten die u belangrijk vindt. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u klikken op de ‘Reserveren’ knop.

Nadat u uw keuze gemaakt heeft komt u op een pagina terecht waar u uw gegevens kunt invullen. Zo vragen wij u bijvoorbeeld om uw e-mailadres en uw kentekennummer. Nadat u dit heeft gedaan kunt u een van de betrouwbare betalingsmethodes kiezen zoals iDeal, PayPal en creditcard om uw reservering te betalen en af te ronden.

Nadat de betaling is verwerkt krijgt u een reserveringsbevestiging naar uw e-mail gestuurd. Wanneer u deze bevestiging niet kunt vinden is het handig om te kijken in uw spam of ongewenste e-mail. In de bevestiging vindt u onder andere de naam van de aanbieder, de datum en een eventuele toegangscode. Een toegangscode is alleen voor locaties waar er gebruik wordt gemaakt van een toegangsdeur. Het is handig om de bevestiging goed door te lezen en te bewaren. Wanneer u na 24 uur nog steeds niets ontvangen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice en helpen wij u verder.

De verschillende mogelijke parkeervormen

Parkeren bij de luchthaven van Frankfurt kan gedaan worden in verschillende vormen. Om alle beschikbare parkeervormen goed te begrijpen, hebben wij ze voor u op een rijtje gezet. Zo weet u precies wat alles inhoudt en kunt u een parkeervorm kiezen die het beste bij uw reis en uw wensen past. Shuttle parking is bijvoorbeeld een voordelige vorm terwijl valet parking een luxe, comfortabele manier is van parkeren. Hieronder vindt u wat dit allemaal betekent.

Shuttle parkeren is de meest voorkomende vorm van parkeren. Bij shuttle parkeren rijdt u naar de parkeerlocatie en neemt u vervolgens een van de shuttlebussen die u naar de vertrekhal rijden. Wanneer u weer terugkomt, wordt u weer met de shuttlebus naar de auto gebracht. Shuttle parkeren heeft het voordeel dat u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer, maar toch uw auto op een voordelige plek neer kunt zetten.

Valet parkeren houdt in dat u naar luchthaven zelf rijdt en niet naar een parkeerterrein. Daar wordt u  opgewacht door een valet, die samen met u de auto controleert en vervolgens de auto voor uw weg zet. Valet parkeren is dus een comfortabele optie en zorgt dat u zelf niet hoeft te parkeren en gewoon uw reis kunt vervolgen. Op de terugweg zet de valet uw auto weer klaar bij het vliegveld. Zo kunt u gelijk uw weg naar huis vervolgen.

Park & Walk is een eenvoudige vorm van parkeren waarin u zelf naar de parkeerlocatie rijdt. Vervolgens kunt u te voet naar de vertrekhal lopen. Alle Park & Walk parkeerterreinen liggen dichtbij het vliegveld, waardoor u binnen enkele minuten op locatie bent. Deze parkeervorm is ideaal wanneer u niet afhankelijk wilt zijn van anderen. Het voordeel van Park & Walk is dat u op elk moment kunt besluiten om weer terug te gaan naar uw auto.

Park, Sleep & Fly is ideaal voor reizigers die erg vroeg op de dag reizen. Met deze parkeervorm boekt u niet alleen een parkeerplek, maar ook een overnachting. Uw auto laat u bij het hotel staan en u kunt vervolgens in de buurt van het vliegveld slapen. Na de overnachting zorgt het hotel ervoor dat u naar de vertrekhal wordt gebracht. Op de terugreis wordt u ook weer door het hotel opgehaald en weer naar uw auto gebracht.

Parkeeraanbieders voor Frankfurt Airport

Om alvast een beeld te geven van de verschillende aanbieders voor vliegveld Frankfurt, bieden wij alvast een paar opties voor u aan. Elke parkeeraanbieder heeft een lijstje met faciliteiten, en een korte beschrijving van de locatie. Zo kunt u kijken welke aanbieder bijvoorbeeld elektrische oplaadpalen aanbiedt en of u uw auto kunt laten wassen. Wanneer een van deze aanbieders u aanspreekt, kunt u de plek makkelijk boeken door op de rechter gele knop te drukken. Kunt u nog geen keuze maken? Dan kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Aeroparkservice Frankfurt

 • Autowasserij beschikbaar
 • Beveiligingscamera's
 • 24/7 Uitrijden
 • Afgesloten parkeerterrein

Aeroparkservice Frankfurt is een van de shuttle parking aanbieders voor Frankfurt Airport. Zij bieden zowel overdekte als openlucht plaatsen aan. De sleutels van u auto levert u in bij de balie. De locatie is makkelijk te bereiken vanaf snelweg 66 via afslag 17 Eschborn. U wordt met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht en de reis duurt ongeveer 17 minuten.


Reserveren Met de laagste prijs

PT-Planet Park Terminal Shuttle

 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's

PT-Planet Park Terminal is een shuttle aanbieder voor het vliegveld Frankfurt. De parkeerplek is gelegen in Hofheim, ten westen van Frankfurt zelf. Met shuttle parkeren wordt u met een shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. De reis bedraagt 21 minuten en u geeft uw sleutel af op de locatie. Deze parking heeft geen hoogte restrictie, waardoor het een goede plek is voor grotere voortuigen.


Reserveren Met de laagste prijs

PT-Planet Park Terminal Valet

 • Dichtbij het vliegveld
 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • 24/7 Uitrijden

PT-Planet Park Terminal Valet is een valet parking aanbieder voor luchthaven Frankfurt. Met valet parkeren rijdt u zelf naar de vertrekhal en heeft u dus niet te maken met afstand.  Uw auto wordt op een ruime parkeerplaats gezet en er is een auto wasservice die u op locatie kunt boeken. Daarnaast kunt u op elk moment gebruik maken van de service.


Reserveren Met de laagste prijs

Mein Valet Frankfurt

 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's

Mein Valet Frankfurt is een veelzijdige shuttle parking aanbieder. Zij bieden u zowel de optie om binnen als buiten te parkeren. Mein Valet heeft een uitstekende service waar u een auto wasservice kunt boeken op locatie en waar het mogelijk is dat u uw tank laat vullen door de medewerkers. Doordat het valet parkeren is, hoeft u geen rekening te houden met afstanden en kunt u direct doorrijden naar de vertrekhal.


Reserveren Met de laagste prijs

Frankfurt Airport Parking

 • Autowasserij beschikbaar
 • Overdekte parkeerplaats
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

Frankfurt Airport Parking is een shuttle parking aanbieder gelegen in de stad zelf. Hier parkeert u de auto en kunt u uw sleutels behouden. Vervolgens wordt u met een shuttlebus naar de vertrekhal gebracht, wat ongeveer 17 minuten duurt.  Uw auto zet u neer op een overdekte, ondergrondse parkeerplek. De aanbieder biedt ook nog verschillende extra's aan zoals een auto wasservice en een elektrisch oplaadpunt. De aanbieder heeft ook een valet parking mogelijkheid.


Reserveren Met de laagste prijs

Frankfurt Airport Parking Valet

 • Beveiligingscamera's
 • Autowasserij beschikbaar
 • Overdekte parkeerplaats
 • Dichtbij het vliegveld

Frankfurt Airport Parking Valet is een valet parking voor Airport Frankfurt am Main. Met valet rijdt u naar de vertrekhal zelf en geeft u de auto af. Uw auto wordt veilig geparkeerd en er kan gebruik gemaakt worden van een elektrisch laadstation. Ook is er altijd een bewaker ter plaatse en is de parkeergarage volledig afgesloten.


Reserveren Met de laagste prijs

Park Box Frankfurt

 • 24/7 Uitrijden
 • Autowasserij beschikbaar
 • Dichtbij het vliegveld
 • Afgesloten parkeerterrein

Park Box Frankfurt is een shuttle parking aanbieder in het noordoosten van Frankfurt. Vanaf daar wordt u binnen 13 minuten naar de vertrekhal gebracht met een gratis shuttle. Uw auto parkeert u hier op een goed verlichte plek die is voorzien van camera's en een bewaker ter plaatse. Ook is hier geen hoogte restrictie waardoor het een uitstekende plek is voor grotere voertuigen.


Reserveren Met de laagste prijs

Park Box Valet Frankfurt

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's

Park Box Valet Frankfurt is een valet parking voor Frankfurt Airport. U rijdt zelf naar de vertrekhal en uw auto wordt neergezet op een veilig parkeerterrein. Er zijn camera's en een bewaker ter plaatse. Uw auto wordt gecontroleerd door u en de valet om ervoor te zorgen dat u de auto in dezelfde staat terug krijgt. De locatie is ook geschikt voor elektrische auto's en er is geen hoogte restrictie. Tussen 5:00 en 0:00 kunt u gebruik maken van de service. Park Box biedt ook een shuttle parking service aan.


Reserveren Met de laagste prijs

Airport Parkservice Frankfurt

 • 24/7 Uitrijden
 • Sleutel niet afgeven
 • Oplaadpalen aanwezig
 • Overdekte parkeerplaats

Airport Parkservice Frankfurt is een van de shuttle parking aanbieders voor vliegveld Frankfurt. De parkeerlocatie is te vinden in Rüsselheim am Main en de shuttlebus doet er ongeveer 17 minuten over om de vertrekhal te bereiken. U parkeert uw auto in een ruime parkeergarage die beveiligd is door een bewaker en camera's. U kunt hier ook een elektrische auto opladen. Daarnaast kunt u ook uw sleutels behouden.


Reserveren Met de laagste prijs

ParkSpace24 Valet Frankfurt

 • Beveiligingscamera's
 • Overdekte parkeerplaats
 • 24/7 Uitrijden
 • Afgesloten parkeerterrein

ParkSpace24 Valet Frankfurt is een van de valet parking aanbieders voor Frankfurt am Main Airport. Met valet parkeren rijdt u gewoon naar de vertrekhal waar uw auto vervolgens wordt overgenomen. De auto wordt neergezet op een omheind parkeerterrein die is beveiligd met camera's. Ook heeft u de keuze om uw auto overdekt te laten parkeren. Zodat uw auto is beschermd van alle weersomstandigheden. 


Reserveren Met de laagste prijs
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk