Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Ede

Als u een dagje naar Ede gaat en op zoek bent naar de beste parkeerplek, dan zit u bij GoedkoopParkeren goed! Door gebruik te maken van onze website kunt u binnen enkele minuten de beste parkeerplekken vinden en boeken. Door onze vergelijkingstool ziet u in een handig overzicht het volledige parkeeraanbod voor Ede. U kunt vervolgens direct de parkeerplek reserveren. Zo weet u zeker dat u een plek heeft en hoeft u niet rond te rijden op zoek naar een plek.

Ede is een plaats in Gelderland bij de Veluwe en de Gelderse Vallei. Ondanks dat Ede geen grote plaats is, is het veelal bekend. Deze bekendheid komt voornamelijk door de rol die Ede speelde in de slag om Arnhem. De omgeving van Ede was de landingsplaats voor de geallieerde troepen tijdens Operation Market Garden. Dit wordt nog jaarlijks gevierd met luchtlandingen op de Ginkelse Heide. De impact van de Tweede Wereldoorlog is ook nog steeds te vinden in Ede zelf, door verschillende monumenten en musea. Ede heeft een modern en gezellig centrum, waar veel mogelijkheden zijn om te winkelen. Een van de grote aantrekkingspunten van Ede is de natuur. Door de mooie ligging zijn er verschillende natuurparken te ontdekken. Ideaal voor wandelaars en fietsers dus!

Welk deel van Ede u ook wilt gaan ontdekken, door het grote parkeeraanbod van GoedkoopParkeren vindt u altijd een parkeerplek in de buurt. Om ervoor te zorgen dat uw parkeerervaring zo prettig mogelijk is, controleren wij alle parkeeraanbieders die u tegenkomt op onze website. Daarnaast helpen onze klanten hier ook aan mee door hun ervaringen te delen. Zo kunnen wij de kwaliteit van uw parkeerbezoek waarborgen en krijgt u een beter beeld van de parkeerlocaties. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Ede

Belangrijke informatie voor parkeren in Ede

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

Parkeermogelijkheden in Ede

Parkeren in centrum Ede kunt u op verschillende manieren doen. Zo kunt u bijvoorbeeld straat parkeren in grote delen van de centrum. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van parkeerterreinen of een van de parkeergarages, zoals parkeergarage Achterdoelen en parkeergarage Markt. Mensen die gebruik willen maken van een P+R locatie, kunnen terecht ten zuiden van de plaats Ede bij treinstation Ede-Wageningen. Vanaf hier is het ook mogelijk om met de trein naar Ede centrum te gaan. Het is helaas niet mogelijk om in het centrum van Ede gratis te parkeren. Toch helpen wij u graag met het zo laag mogelijk houden van de kosten. Dit doen wij onder andere door geen boekingskosten te rekenen. Zo kunt u altijd parkeren tegen de laagste prijs.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek in Ede?

Om uw parkeerplek in Ede te reserveren maakt u gebruik van de vergelijkingstool. Deze vindt u bovenaan de pagina. U vult hier de datum en tijd van uw parkeerbezoek in en klikt vervolgens op de gele knop. U wordt vervolgens naar een parkeeroverzicht gebracht waarin u alle beschikbare parkeeraanbieders met elkaar kunt vergelijken. Hier kunt u informatie zien zoals de locatie, de prijs, de gemiddelde klantenbeoordeling en een lijst van faciliteiten. Om u hierbij te helpen is er een filterfunctie beschikbaar. Nadat u een keuze heeft gemaakt kunt u klikken op reserveren. U vult uw gegevens in en betaalt met een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal en creditcard). Nadat de betaling is verwerkt krijgt u een reserveringsbevestiging met alle benodigde informatie op uw mail. Zo kunt u direct naar uw parkeerplaats toerijden in Ede.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk