Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Ede

In Ede kan u veel leuke dingen ondernemen. Hierdoor kan parkeren Ede vaak erg lastig zijn, zeker als het erg druk is in de plaats. Het kan dus goed voorkomen dat de parkeerplekken schaars zijn en daarnaast ook nog eens erg duur. Ook is gratis parkeren in Ede (bijna) niet mogelijk. Dit kan voor erg veel stress zorgen als u van plan bent om gebruik te maken van parkeren Ede. U kunt echter veel tijd en moeite besparen door vooraf uw parkeerplek te boeken/reserveren. Dat doet u eenvoudig via GoedkoopParkeren.

Op onze website vergelijkt u eenvoudig alle parkeerlocaties in Ede. Zodra u uw parkeerdata en tijd heeft opgegeven, verschijnt er een lijst met de beschikbare parkeerlocaties en parkeeraanbieders. Bij elke parkeerplek staat een korte omschrijving van de locatie, prijs en voorzieningen. U kunt ook eenvoudig de parkeerplekken sorteren of filteren op basis van uw voorkeuren met betrekking tot prijs, locatie of faciliteiten. Ook is het mogelijk om meer informatie te verkrijgen over de parkeerplek waar u interesse in heeft. Dit doet u door op de desbetreffende parkeerplek te klikken. Zodra u de geschikte parkeerplek gevonden heeft, kunt u deze direct boeken. U betaalt snel en eenvoudig met een van de betrouwbare betaalmethodes. Uiteraard ontvangt u dan van ons een bevestiging en updates omtrent uw boeking.

Wilt u de informatie over het vooraf boeken van uw parkeerplek nog even rustig nalezen? Dit doet u via onze hoe werkt het pagina.

Ede

Belangrijke informatie voor parkeren in Ede

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

In Ede parkeren voor leuke activiteiten

Ede heeft veel leuke en diverse activiteiten aan te bieden, waardoor u gebruik moet maken van parkeren Ede. Zo staat Ede onder andere bekend om haar gezellige binnenstad. U vindt hier veel diverse eetgelegenheden, waar u kan genieten van diverse keukens. Ook heeft Ede een ruim aanbod aan winkels: van locale winkels tot winkels van landelijke ketens.

Wilt u liever iets actiefs ondernemen? Ook daar is Ede erg geschikt voor. Zo zijn er diverse wandel- en speurtochten uitgezet in de plaats. Ook ligt Ede op een steenworp afstand van de Veluwe. Daar kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Het is daarnaast ook mogelijk om de Veluwe te ontdekken per step of scooter.

Ook kan u met uw (klein)kinderen genoeg vermaak vinden in Ede. Zo is er een trampoline park, speelparadijs en worden er diverse activiteiten voor ze georganiseerd in de binnenstad.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk