GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Ede

In Ede kan u veel leuke dingen ondernemen. Hierdoor kan parkeren Ede vaak erg lastig zijn, zeker als het erg druk is in de plaats. Het kan dus goed voorkomen dat de parkeerplekken schaars zijn en daarnaast ook nog eens erg duur. Ook is gratis parkeren in Ede (bijna) niet mogelijk. Dit kan voor erg veel stress zorgen als u van plan bent om gebruik te maken van parkeren Ede. U kunt echter veel tijd en moeite besparen door vooraf uw parkeerplek te boeken/reserveren. Dat doet u eenvoudig via GoedkoopParkeren.

Op onze website vergelijkt u eenvoudig alle parkeerlocaties in Ede. Zodra u uw parkeerdata en tijd heeft opgegeven, verschijnt er een lijst met de beschikbare parkeerlocaties en parkeeraanbieders. Bij elke parkeerplek staat een korte omschrijving van de locatie, prijs en voorzieningen. U kunt ook eenvoudig de parkeerplekken sorteren of filteren op basis van uw voorkeuren met betrekking tot prijs, locatie of faciliteiten. Ook is het mogelijk om meer informatie te verkrijgen over de parkeerplek waar u interesse in heeft. Dit doet u door op de desbetreffende parkeerplek te klikken. Zodra u de geschikte parkeerplek gevonden heeft, kunt u deze direct boeken. U betaalt snel en eenvoudig met een van de betrouwbare betaalmethodes. Uiteraard ontvangt u dan van ons een bevestiging en updates omtrent uw boeking.

Wilt u de informatie over het vooraf boeken van uw parkeerplek nog even rustig nalezen? Dit doet u via onze hoe werkt het pagina.

Ede

In Ede parkeren voor leuke activiteiten

Ede heeft veel leuke en diverse activiteiten aan te bieden, waardoor u gebruik moet maken van parkeren Ede. Zo staat Ede onder andere bekend om haar gezellige binnenstad. U vindt hier veel diverse eetgelegenheden, waar u kan genieten van diverse keukens. Ook heeft Ede een ruim aanbod aan winkels: van locale winkels tot winkels van landelijke ketens.

Wilt u liever iets actiefs ondernemen? Ook daar is Ede erg geschikt voor. Zo zijn er diverse wandel- en speurtochten uitgezet in de plaats. Ook ligt Ede op een steenworp afstand van de Veluwe. Daar kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Het is daarnaast ook mogelijk om de Veluwe te ontdekken per step of scooter.

Ook kan u met uw (klein)kinderen genoeg vermaak vinden in Ede. Zo is er een trampoline park, speelparadijs en worden er diverse activiteiten voor ze georganiseerd in de binnenstad.

Belangrijke informatie voor parkeren in Ede

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken