Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Deventer

Bent u op zoek naar een goedkope parkeerplek in Deventer? Dan bent u bij GoedkoopParkeren aan het juiste adres. Bij ons vergelijkt en boekt u eenvoudig de beste parkeerplaatsen tegen de laagste prijs. Met onze vergelijkingstool ziet u alleen het aanbod dat past bij uw bezoek en bent u binnen enkele minuten verzekerd van een parkeerplek. Zo hoeft u niet zoekend rond te rijden naar een parkeerplek, maar kunt u ontspannen aan uw bezoek aan Deventer beginnen.

Deventer is een Hanzestad dat zich telt als een van de oudste steden van Nederland. Hierdoor kent het verschillende historische gebouwen zoals het Waaggebouw, waarin tegenwoordig Museum de Waag te vinden is. Ook vindt u nog andere musea in de buurt, zoals het Speelgoedmuseum. De stad heeft een sfeervol uiterlijk en wordt gekenmerkt door de toren van de Lebuinuskerk. Op de markt van Deventer zijn er dagelijks markten te vinden die de binnenstad erg gezellig en levendig maken. Zo is het plein omringt door groen, maar ook door gezellig terrasjes van de vele restaurants en cafés die te vinden zijn in het centrum. De mensen van Deventer houden ook zeker van lekkers, wat duidelijk terug te zien is in historische Deventerse koek. De ouderwetse en gezellige straatjes van de stad zijn ook ideaal voor een dagje winkelen. In de stad zijn zowel de grote winkelketens te vinden, als leuke boetiekjes en eigenzinnige winkeltjes. De Overijsselse stad is ook zeker aantrekkelijk voor waterliefhebbers. De ligging aan de IJssel zorgt voor veel activiteit van bootjes en rederijen.

Door het brede parkeeraanbod van GoedkoopParkeren weet u zeker dat u in de buurt kan parkeren van uw bestemming. Ons gehele aanbod wordt persoonlijk door ons gecontroleerd om er voor te zorgen dat u veilig en betrouwbaar kunt parkeren. Voor elke parkeeraanbieder kunt u daarnaast een lijst vinden met beschikbare faciliteiten (zoals elektrische laadpalen). Ook kunt u recensies teruglezen van klanten die u voor zijn gegaan. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken!

Deventer

Belangrijke informatie voor parkeren in Deventer

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

Veilig parkeren tijdens uw diverse bezoek aan Deventer

Parkeren in en om het centrum van Deventer kunt u op verschillende manieren doen. Hoewel het winkelgebied een parkeerverbod heeft, is het mogelijk om in de buurt van het winkelgebied te parkeren met straat parkeren of op een van de verschillende parkeerterrein, zoals Stromarkt en Nieuwe Markt. Daarnaast zijn er in het centrum ook verschillende parkeergarages waar u de auto kwijt kunt. Parkeergarage Op de Keizer 1 is hier het meest centraal gelegen. Voor mensen die het niet erg vinden om het laatste deel met het openbaar vervoer te reizen is er ook een P+R ten zuidoosten van het treinstation Deventer. Omdat er veel verschillende parkeerzones en parkeertarieven gelden, kan het vinden van de juiste parkeerplek best moeilijk zijn. Om u hierbij te helpen kunt u gebruik maken van onze vergelijkingstool. Met deze tool ziet u in één overzicht alle beschikbare parkeerlocaties en kunt u eenvoudig vergelijken. Omdat gratis parkeren in Deventer centrum niet mogelijk is, helpt GoedkoopParkeren u graag met het laag houden van de kosten. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen extra boekingskosten te betalen wanneer u online reserveert. Zo blijft het parkeren in Deventer haalbaar.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek?

Door het eenvoudige reserveringsproces bent u binnen enkele minuten klaar met het regelen van uw parkeerplek. Hier volgt een korte uitleg: U begint met het invullen van de datum en tijd van uw parkeerbezoek in Deventer. Vervolgens drukt u op de gele knop en krijgt u een overzicht van de beschikbare aanbieders te zien. Hier kunt u bijvoorbeeld de prijs, locatie, faciliteiten en klantenbeoordeling van verschillende aanbieders vergelijken. Nadat u een parkeerplek heeft gevonden dat het beste bij u past klikt u op de gele 'reserveren' knop. Vervolgens krijgt u een overzicht waarin wij u vragen uw gegevens in te vullen. Nadat u dit heeft gedaan kunt u direct uw reservering betalen. Dit doet u via een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal of creditcard). Nadat de betaling volledig is afgerond krijgt u een reserveringsbevestiging binnen op uw e-mail. Daar vindt u alle informatie over uw parkeren.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk