GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Deventer

Parkeren Deventer kan een beste opgave zijn, zeker omdat Deventer een erg populaire Hanzestad is. Om het parkeren in het centrum en omstreken van Deventer een stuk aangenamer te maken, raden wij u aan om vooraf een parkeerplek te reserveren. Hierdoor bespaart u veel tijd, geld en moeite. Doordat gratis parkeren in veel steden niet meer mogelijk is, wordt het steeds drukker op veel parkeerplekken. Het laatste wat u natuurlijk wilt, is een uur rondrijden om een parkeerplek te zoeken. Door bij GoedkoopParkeren een parkeerplaats vooraf te reserveren, bent u gegarandeerd van een plek. Zo kan uw bezoek aan Deventer gelijk goed van start gaan. U vergelijkt eenvoudig de diverse parkeerlocaties en reserveert de parkeerplek die aan uw wensen voldoet, bijvoorbeeld op basis van locatie, prijs of voorzieningen.

Deventer

Veilig parkeren tijdens uw diverse bezoek aan Deventer

In de historische Hanzestad Deventer kan u veel leuke, diverse dingen ondernemen, waarvoor u gebruik moet maken van parkeren Deventer. Zo kan u een van de vele musea bezoeken. In Deventer vindt u onder andere Museum de Waag, het Geert Groote Huis en het Speelgoedmuseum. Ook heeft Deventer een erg leuke markt.

De Lebuinuskerk is ook absoluut een bezoekje waard. In deze kerk vinden diverse tentoonstellingen en concerten plaats. Ook is het mogelijk om de kerk te beklimmen, waar u kan genieten van het prachtige uitzicht van Deventer en de IJssel.

Daarnaast heeft Deventer een levendige binnenstad met veel leuke terrassen en gezellige eetmogelijkheden.

In Deventer kan u dus zeker veel diverse dingen ondernemen, maar het is dan wel fijn om te weten dat uw auto veilig geparkeerd staat. Daar hoeft u zich bij ons geen zorgen om te maken. Alle parkeerlocaties en parkeeraanbieders zijn door ons persoonlijk gecheckt. Ook vragen wij onze klanten om hun mening en ervaring te delen over een parkeerplek, kunnen wij goed in de gaten houden of de parking aan onze eisen en standaarden blijft voldoen. Uw ervaring met een parkeerplek in Deventer horen we dan natuurlijk ook graag. 

Bent u benieuwd hoe u zelf kan bijdragen aan het veilig parkeren van uw auto? Daarvoor hebben wij een aantal handige tips op een rijtje gezet. U leest de parkeertips hier. Zo bent u ten volle voorbereid voor het veilig parkeren Deventer.

Belangrijke informatie voor parkeren in Deventer

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken