Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Deventer

Parkeren Deventer kan een beste opgave zijn, zeker omdat Deventer een erg populaire Hanzestad is. Om het parkeren in het centrum en omstreken van Deventer een stuk aangenamer te maken, raden wij u aan om vooraf een parkeerplek te reserveren. Hierdoor bespaart u veel tijd, geld en moeite. Doordat gratis parkeren in veel steden niet meer mogelijk is, wordt het steeds drukker op veel parkeerplekken. Het laatste wat u natuurlijk wilt, is een uur rondrijden om een parkeerplek te zoeken. Door bij GoedkoopParkeren een parkeerplaats vooraf te reserveren, bent u gegarandeerd van een plek. Zo kan uw bezoek aan Deventer gelijk goed van start gaan. U vergelijkt eenvoudig de diverse parkeerlocaties en reserveert de parkeerplek die aan uw wensen voldoet, bijvoorbeeld op basis van locatie, prijs of voorzieningen.

Deventer

Belangrijke informatie voor parkeren in Deventer

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

Veilig parkeren tijdens uw diverse bezoek aan Deventer

In de historische Hanzestad Deventer kan u veel leuke, diverse dingen ondernemen, waarvoor u gebruik moet maken van parkeren Deventer. Zo kan u een van de vele musea bezoeken. In Deventer vindt u onder andere Museum de Waag, het Geert Groote Huis en het Speelgoedmuseum. Ook heeft Deventer een erg leuke markt.

De Lebuinuskerk is ook absoluut een bezoekje waard. In deze kerk vinden diverse tentoonstellingen en concerten plaats. Ook is het mogelijk om de kerk te beklimmen, waar u kan genieten van het prachtige uitzicht van Deventer en de IJssel.

Daarnaast heeft Deventer een levendige binnenstad met veel leuke terrassen en gezellige eetmogelijkheden.

In Deventer kan u dus zeker veel diverse dingen ondernemen, maar het is dan wel fijn om te weten dat uw auto veilig geparkeerd staat. Daar hoeft u zich bij ons geen zorgen om te maken. Alle parkeerlocaties en parkeeraanbieders zijn door ons persoonlijk gecheckt. Ook vragen wij onze klanten om hun mening en ervaring te delen over een parkeerplek, kunnen wij goed in de gaten houden of de parking aan onze eisen en standaarden blijft voldoen. Uw ervaring met een parkeerplek in Deventer horen we dan natuurlijk ook graag.

Bent u benieuwd hoe u zelf kan bijdragen aan het veilig parkeren van uw auto? Daarvoor hebben wij een aantal handige tips op een rijtje gezet. U leest de parkeertips hier. Zo bent u ten volle voorbereid voor het veilig parkeren Deventer.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk