Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Delft

Parkeren Delft kan eenvoudig en goedkoop via GoedkoopParkeren. Zo vergelijkt u na het invullen van uw aankomst- en vertrekdata direct alle beschikbare parkeerlocaties. U ziet in een oogopslag alle voor- en nadelen van een parkeergarage of parkeerplaats. Vaak staat dit ook in lijn met de prijs die u voor een parkeerplek betaald. Misschien heeft u behoefte aan elektrische oplaadpunten of een mindervalidenplaats. Tijdens het reserveren houdt u hier eenvoudig rekening mee.

Uiteraard zijn er ontelbare redenen om naar Delft te rijden. Zelf profileert Delft zich als stad van technologie, historie, creativiteit en innovatie. De historische binnenstad is mede door alle gevestigde winkels en restaurants een echte toeristentrekker geworden. Jaarlijks wordt de stad dan ook door miljoenen mensen bezocht. Parkeren Delft kan hierdoor lastig worden, tenzij u uw parkeerplek vooraf reserveert.

Wanneer u dit doet, zult u tijd en hoogstwaarschijnlijk ook geld besparen. Als u ter plekke in Delft op zoek gaat naar een geschikte parkeerplek betaalt u namelijk al snel meer voor een plek terwijl u even verderop goedkoper had kunnen parkeren. U kunt de door ons aangeboden parkeerlocaties eenvoudig filteren op prijs en beoordeling.

Delft

Belangrijke informatie voor parkeren in Delft

🚗 Aantal parkeerterreinen: 6 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Prinsenhofgarage Delft
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Delft Station

Goedkoop parkeren in het centrum van Delft

Gratis parkeren is in Delft verleden tijd. Goedkoop parkeren in het centrum van Delft is alleen mogelijk wanneer u vooraf uw parkeerplek vergelijkt en reserveert. Wanneer u dit doet heeft u een compleet overzicht van alle beschikbare parkeerlocaties en de voordelen waarover zij beschikken. Op onze vergelijkingspagina ziet u onder andere parkeerlocaties van bekende aanbieders zoals Q-Park, Interparking en ParkBee. Alle parkeeraanbieders die u op onze site kunt reserveren, worden door ons uitgebreid gecheckt. Wij kijken bijvoorbeeld naar de veiligheid, prijs en ligging. Doordat wij dit doen bent u ervan verzekerd dat u parkeert op een veilige locatie. Na uw reservering heeft u de mogelijkheid om een recensie achter te laten. Dit helpt nieuwe klanten om een nog beter beeld te krijgen bij de aanbieder waar u heeft geparkeerd. Wanneer een parkeerlocatie veel slechte beoordelingen krijgt, zullen wij de aanbieder van onze website verwijderen.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Parkeergarage, parkeerplek of parkeerzone in Delft

Reserveert u vooraf aan uw vertrek uw parkeerplek via onze website? Dan kunt u gegarandeerd parkeren in een parkeergarage, parkeerplek of parkeerzone in Delft. Naast het feit dat we een ruim aanbod parkeerplekken hebben, vinden we ook de veiligheid en betrouwbaarheid erg belangrijk.

Wij werken enkel met veilige en geschikte parkeerlocaties. Daarnaast maakt u tijdens een reservering op onze site altijd gebruik van de laagste prijsgarantie. Parkeren Delft kan onder andere bij Marktgarage, Prinsenhofgarage en de Zuidpoortgarage. Bijna alle parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend, dit kunt u ook zien in de voordelen van de parkeerlocaties.

Voor een heldere uitleg hoe het online reserveren van een parkeerplek in zijn werk gaat, kunt u onze hoe werkt het pagina doorlezen. Heeft u daarna nog vragen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk