Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Delft

Parkeren Delft kan eenvoudig en goedkoop via GoedkoopParkeren. Zo vergelijkt u na het invullen van uw aankomst- en vertrekdata direct alle beschikbare parkeerlocaties. U ziet in een oogopslag alle voor- en nadelen van een parkeergarage of parkeerplaats. U reserveert vervolgens uw parkeerplek online, zodat u op de dag van uw reis direct naar de locatie toe kunt rijden zonder te hoeven zoeken in de stad. Ideaal dus!

Delft wordt ook wel de Prinsenstad genoemd. Dit komt door de rijke historie die de stad kent. Delft wordt gezien als de geboorteplek van Nederland en is tevens de locatie van de moord op Willem van Oranje. Deze plek is te bezoeken in het Museum Prinsenhof. In Delft vindt u ook de Nieuwe Kerk, waar leden van het koninklijke huis worden begraven. Voor kunstliefhebbers is Delft erg interessant, omdat het de woonplaats is geweest van de schilder Vermeer. Ondanks de historie van de stad is het centrum van Delft erg levendig. Dit komt gedeeltelijk door de TU die in de stad te vinden. De universiteit zorgt ook voor bezienswaardigheden in de vorm van o.a. de Botanische Tuin. Verder kent de stad verschillende markten vol met winkeltjes en restaurants, en is het natuurlijk dé plek voor het kopen van delfts blauw. Door het diverse aanbod van Delft is er voor ieder wat wils!

Waar in Delft u ook naar toegaat, door de grote hoeveelheid aan aanbieders op onze website vindt u altijd een parkeerplek in de buurt. Deze parkeerplekken worden door ons gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het parkeren van uw auto betrouwbaar is. Ook kunt u op onze website recensies lezen van klanten die de parkeerplek voor u hebben bezocht. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en dat is wel zo fijn.

Delft

Belangrijke informatie voor parkeren in Delft

🚗 Aantal parkeerterreinen: 6 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Prinsenhofgarage Delft
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Delft Station

Goedkoop parkeren in het centrum van Delft

De meeste parkeerzones in Delft worden voornamelijk door parkeervergunninghouders gebruikt. Toch zijn er in het centrum nog 1 of 2 locaties waar u kunt parkeren op een terrein. Voor een voordeligere en een betere bereikbare optie wordt vaak aangeraden om te parkeren in een van de parkeergarages net buiten het centrum. Zo kunt u bijvoorbeeld parkeren in de Phoenixgarage, de Zuidpoortgarage of de Prinsenhofgarage. Daarnaast zijn er ook nog enkele P+R locaties waarmee u met het openbaar vervoer naar uw eindbestemming toegaat. Hoewel gratis parkeren in Delft niet meer mogelijk is, wil GoedkoopParkeren u toch helpen met de kosten zo laag mogelijk te houden. Om dit te doen kunt u in onze vergelijkingstool eenvoudig de parkeerplekken met de laagste prijs spotten. Wanneer u vervolgens een parkeerplaats online boekt op onze website hoeft u geen boekingskosten te betalen. Zo zorgen we ervoor dat we u de laagste prijs kunnen aanbieden!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Parkeren Delft centrum: Hoe doe ik dat?

Om uw parkeerplek in Delft te reserveren begint u met het invullen van de tool aan die u bovenaan deze pagina vindt. Daar vult u de datum en tijd in van uw parkeerbezoek. U klikt vervolgens op de gele knop om het overzicht te zien met alle beschikbare parkeeropties voor uw bezoek. Hier ziet u alle informatie van prijs tot klantenbeoordeling tot faciliteiten. Wanneer u een keuze heeft gemaakt klikt u op reserveren. U vult uw gegevens in en betaald online via een betrouwbare betaalmethode (zoals iDeal, PayPal of creditcard). Nadat de betaling is verwerkt ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging in de inbox van uw e-mail. Daar staat alle nodige informatie in die u nodig heeft voor het parkeren. Heeft u niks ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel weer verder!

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk