GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Delft

Parkeren Delft kan eenvoudig en goedkoop via GoedkoopParkeren. Zo vergelijkt u na het invullen van uw aankomst- en vertrekdata direct alle beschikbare parkeerlocaties. U ziet in een oogopslag alle voor- en nadelen van een parkeergarage of parkeerplaats. Vaak staat dit ook in lijn met de prijs die u voor een parkeerplek betaald. Misschien heeft u behoefte aan elektrische oplaadpunten of een mindervalidenplaats. Tijdens het reserveren houdt u hier eenvoudig rekening mee.

Uiteraard zijn er ontelbare redenen om naar Delft te rijden. Zelf profileert Delft zich als stad van technologie, historie, creativiteit en innovatie. De historische binnenstad is mede door alle gevestigde winkels en restaurants een echte toeristentrekker geworden. Jaarlijks wordt de stad dan ook door miljoenen mensen bezocht. Parkeren Delft kan hierdoor lastig worden, tenzij u uw parkeerplek vooraf reserveert.

Wanneer u dit doet, zult u tijd en hoogstwaarschijnlijk ook geld besparen. Als u ter plekke in Delft op zoek gaat naar een geschikte parkeerplek betaalt u namelijk al snel meer voor een plek terwijl u even verderop goedkoper had kunnen parkeren. U kunt de door ons aangeboden parkeerlocaties eenvoudig filteren op prijs en beoordeling.

Delft

Goedkoop parkeren in het centrum van Delft

Gratis parkeren is in Delft verleden tijd. Goedkoop parkeren in het centrum van Delft is alleen mogelijk wanneer u vooraf uw parkeerplek vergelijkt en reserveert. Wanneer u dit doet heeft u een compleet overzicht van alle beschikbare parkeerlocaties en de voordelen waarover zij beschikken. Op onze vergelijkingspagina ziet u onder andere parkeerlocaties van bekende aanbieders zoals Q-Park, Interparking en ParkBee. Alle parkeeraanbieders die u op onze site kunt reserveren, worden door ons uitgebreid gecheckt. Wij kijken bijvoorbeeld naar de veiligheid, prijs en ligging. Doordat wij dit doen bent u ervan verzekerd dat u parkeert op een veilige locatie. Na uw reservering heeft u de mogelijkheid om een recensie achter te laten. Dit helpt nieuwe klanten om een nog beter beeld te krijgen bij de aanbieder waar u heeft geparkeerd. Wanneer een parkeerlocatie veel slechte beoordelingen krijgt, zullen wij de aanbieder van onze website verwijderen.

Belangrijke informatie voor parkeren in Delft

🚗 Aantal parkeerterreinen: 7 parkeerterreinen
🏙️️ Dichtstbij centrum: Phoenixgarage Delft

Parkeergarage, parkeerplek of parkeerzone in Delft

Reserveert u vooraf aan uw vertrek uw parkeerplek via onze website? Dan kunt u gegarandeerd parkeren in een parkeergarage, parkeerplek of parkeerzone in Delft. Naast het feit dat we een ruim aanbod parkeerplekken hebben, vinden we ook de veiligheid en betrouwbaarheid erg belangrijk.

Wij werken enkel met veilige en geschikte parkeerlocaties. Daarnaast maakt u tijdens een reservering op onze site altijd gebruik van de laagste prijsgarantie. Parkeren Delft kan onder andere bij Marktgarage, Prinsenhofgarage en de Zuidpoortgarage. Bijna alle parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend, dit kunt u ook zien in de voordelen van de parkeerlocaties.

Voor een heldere uitleg hoe het online reserveren van een parkeerplek in zijn werk gaat, kunt u onze hoe werkt het pagina doorlezen. Heeft u daarna nog vragen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op.

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken