GOEDKOOPPARKEREN

Comfort Parking

9 uren parkeren (01/12/2021 10:00 - 01/12/2021 19:00)

Wilt u goedkoop parkeren dichtbij Schiphol en op een comfortabele manier? Dan is Comfort Parking iets voor u. Terwijl u op reis bent, staat uw auto veilig geparkeerd op een parkeerterrein die bewaakt wordt. Deze camerabewaking is er 24 uur en 7 dagen per week. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van uw auto.

 • Sleutel niet afgeven
 • Autowasserij beschikbaar
 • Overdekte parkeerplaats
 • Beveiligingscamera's

Adres
Rijnlanderweg 855A, 2132JG, Hoofddorp

Bewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogte:1,90

Luxe shuttle bus

Comfort Parking wilt haar naam eer aan doen. Daarom biedt het een comfortabele en luxe shuttle bus aan. Deze shuttle bus brengt u binnen 4 minuten naar de terminal van Schiphol. Bij het reserveren krijgt u de optie tussen overdekt parkeren en onoverdekt parkeren. Nadat u uw auto op de afgesproken plek heeft geparkeerd, helpen medewerkers van Comfort Parking met het in- en uitladen van de bagage. Tijdens het parkeerverblijf kunt u uw autosleutels in eigen bezit houden. Of u nu overdekt parkeren kiest of onoverdekt parkeren kiest, de beveiliging blijft uitstekend. U krijgt in beide gevallen een afgesloten terrein met bewaking.

Parkeerterrein 24/7 bereikbaar

Het kan zo uitkomen dat u 's nachts moet vliegen of aankomt met het vliegtuig. Dit is geen probleem bij Comfort Parking. Zij zijn dag en nacht beschikbaar voor u. Naast deze goede service, kunt u er ook voor kiezen om een extra service te laten uitvoeren. Zo kunt u uw auto laten wassen tijdens het parkeerverblijf. Wanneer u dan weer terugkomt van uw reis, kunt u in een blinkend schone auto naar huis rijden! Bij terugkomst op het vliegveld van Schiphol neemt u 20 minuten voordat u wilt worden opgehaald contact op met deze goedkope parkeeraanbieder bij Schiphol. U wordt dan opgehaald in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Boek eenvoudig een parkeerplek van Comfort Parking bij ParkCare en krijg de beste deal. Na de voltooiing van de reservering, ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mail met verdere informatie.

Details

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Autowassen
 • Beveiligd parkeren
 • Camerabewaking

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

FOX Theater 3.1 km

Poppodium Duycker 4 km

Schouwburg De Meerse 4 km

Meerlive 4 km

Toolenburger Plas Hoofddorp 4.2 km

Voormalig Station Hoofddorp 4.6 km

S.V. Hoofddorp 4.7 km

Station Hoofddorp 5 km

Spaarne Gasthuis Hoofddorp 6.5 km

Mysteryland 6.9 km

Expo Haarlemmermeer 8.7 km

Keukenhof 9.1 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken