Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Vanaf 4,28 per dag!

Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Charleroi Airport

Bent u op zoek naar een goedkope parkeerplek nabij Charleroi Airport? GoedkoopParkeren helpt u hierbij. Aan de hand van de vergelijkingstool kunt u verschillende parkeeraanbieders nabij Charleroi Airport met elkaar vergelijken. U ontvangt een overzicht met de verschillende parkeervormen en de daarbij horende prijzen. Vervolgens selecteert u de parkeeraanbieder die het beste bij u past. Door vooraf een parkeerplek te reserveren, bent u verzekerd van een plek voor uw auto tijdens uw afwezigheid. Mede dankzij GoedkoopParkeren is eenvoudig en voordelig parkeren nabij Charleroi Airport mogelijk!

Brussels South Charleroi Airport, ook wel de Luchthaven van Gosselies genoemd, ligt ten noorden van Charleroi. Brussel ligt zo'n 46km ten noorden van het vliegveld. Het vliegveld is makkelijk te bereiken via twee autowegen, namelijk de A54 en E42 (afrit 24). Charleroi Airport is geen groot vliegveld. Vanwege de geringe grootte en de nabijheid van Brussel Airport is de luchthaven van Charleroi een interessante bestemming voor low-fare luchtvaartmaatschappijen. Zoals de naam al zegt, bieden zij relatief goedkope vliegtickets aan.

Op deze pagina vindt u alle benodigde informatie om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen voor het parkeren van uw auto. Hieronder vindt u een stappenplan voor het reserveren van uw parkeerplek. Verder zijn de verschillende parkeervormen uiteengezet. Tot slot vindt u onderaan deze pagina een overzicht van enkele aanbieders bij het vliegveld van Charleroi. Hiermee proberen wij u een indruk te geven van het parkeren nabij Charleroi Airport. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Charleroi Airport

Useful information for parking at Charleroi Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 13 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkwall Charleroi
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parking P4 Charleroi

Goedkoop parkeren nabij Charleroi Airport

Goedkoop parkeren bij Charleroi Airport is mogelijk! Benieuwd hoe? Allereerst kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Na het invullen van de vergelijkingstool ontvangt u een overzicht van de beschikbare parkeeropties en de daarbij horende prijzen. Wij raden u aan om gebruik te maken van de filters. Zo vindt u snel(ler) de  parkeeraanbieder die bij u past. Naast het gebruik van de vergelijkingstool is het verstandig om uw parkeerplek vooraf te reserveren. Niet alleen bent u dan verzekerd van een parkeerplek. Ook geldt dat vooraf reserveren goedkoper is, dan ter plekke een parkeerplek zoeken. De combinatie, van het gebruik van onze vergelijkingstool en het vooraf reserveren, zorgt ervoor dat u extra goedkoop kunt parkeren bij de luchthaven van Charleroi!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Overzicht van de parkeerterreinen rondom Charleroi Airport

Om een goede keuze te maken, is het fijn om alvast een visueel beeld te hebben van het terrein. Hiernaast vindt u een overzicht van de officiële parkeeraanbieders rondom Charleroi Airport. Officiële parkeeraanbieders worden ook door de luchthaven aangeboden. Daarnaast zijn er ook onofficiële parkeeraanbieders. Deze bieden vaak een lagere prijs. Echter worden officiële parkeeraanbieders regelmatig gecontroleerd. Daarom kunt u ervan uitgaan dat zij betrouwbaar zijn, en uw auto veilig geparkeerd staat. Ook zijn officiële parkeeraanbieders vaak dichterbij de luchthaven.

CEO GoedkoopParkeren

Reserveren in vier stappen

Bent u benieuwd hoe het reserveringsproces eruit ziet? Hieronder leggen wij in vier simpele stappen uit hoe u uw ideale parkeerplek kunt reserveren. Bij vragen kunt u kijken tussen onze veelgestelde vragen. Komt u er nog niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Begin met het invullen van de vergelijkingstool. Vul eerst uw gewenste locatie in. In dit geval is dat 'Charleroi Airport'. Vervolgens vult u uw vertrek- en terugkomstdatum in. Als u uw gegevens gecheckt heeft, klikt u op 'Vergelijk de prijzen'. U krijgt een overzicht te zien met alle beschikbare parkeeraanbieders, die voldoen aan uw reisspecificaties.

U kunt beginnen met vergelijken. Elke parkeeraanbieder is voorzien van een korte omschrijving van de locatie en hun aangeboden services. Om het vergelijken nog eenvoudiger te maken, kunt u gebruikmaken van de filters. U kunt filters aanzetten die voor u van belang zijn. Als u een keuze heeft gemaakt, klikt u op 'Reserveer'.

Nadat u heeft geklikt op 'Reserveer', verschijnt er een formulier waar u uw persoons- en contactgegevens kunt invullen. Als u het reserveringsformulier heeft ingevuld, kunt u uw reservering afronden door middel van de betaling. U kunt met iDeal, PayPal of creditcard betalen. Na de betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail.

Binnen 24 uur na het afronden van de betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging. Deze dient u te kunnen laten zien bij aankomst op het parkeerterrein. De mail kan tussen uw ongewenste mail terechtkomen. Het is daarom verstandig om uw ongewenste mail te controleren. Heeft u geen mail ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

De verschillende parkeervormen

Bij Charleroi Airport zijn er verschillende mogelijkheden om uw auto te parkeren. Hieronder worden de vier parkeervormen uitgelegd. Zo kunt u de parkeervorm kiezen die het beste bij u past.

Shuttle Parking is een van de meest voorkomende parkeervormen. Als u kiest voor deze parkeervorm, dan rijdt u zelf naar het parkeerterrein. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, wordt u gratis met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u ook weer gratis opgehaald vanaf het vliegveld, en teruggebracht naar de parkeerplaats. Het voordeel van shuttle parkeren is dat de parkeerplaats vaak iets verder weg van het vliegveld is. Hierdoor zijn de parkeerkosten lager.

Valet Parking is een luxe parkeervorm. Als u kiest voor valet parkeren, dan rijdt u direct naar de vertrekhal. Daar wacht een chauffeur van de parkeeraanbieder u op. Samen controleert u kort uw auto. Terwijl u aan uw reis begint, wordt uw auto veilig voor u geparkeerd. Bij terugkomst wordt uw auto ook weer richting het vliegveld gereden. Een groot voordeel van valet parkeren is dat u geen tijd verliest.

Park & Walk houdt in dat u naar een nabijgelegen parkeerterrein rijdt. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, kunt u naar de vertrekhal lopen. Dit is een korte afstand. Bij terugkomst loopt u ook weer naar uw auto. Het voordeel van Park & Walk is dat u niet afhankelijk bent van anderen. U kunt op elk gewenst moment naar uw auto lopen.

Park, Sleep & Fly is een parkeervorm waarbij u een overnachting maakt in de buurt van het vliegveld. U boekt een overnachting bij een hotel, en kunt uw auto daar parkeren gedurende uw afwezigheid. Op de dag van vertrek wordt u vanaf het hotel per shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Bij terugkomst wordt u ook weer opgehaald. Deze vorm van parkeren is makkelijk voor mensen die ver van de luchthaven wonen. Ook is dit een ideale parkeervorm als u op een ongunstig tijdstip vertrekt of aankomt.

Parkeeraanbieders bij Charleroi Airport

Hieronder vindt u enkele parkeeraanbieders nabij de luchthaven van Charleroi. Elke aanbieder is voorzien van een korte omschrijving en hun services. Hiermee proberen we u een indruk te geven van het parkeren bij Charleroi Airport.

Park & Fly Charleroi

 • Sleutel niet afgeven
 • Beveiligingscamera's
 • Dichtbij het vliegveld
 • Afgesloten parkeerterrein

Park & Fly Charleroi is een parkeerterrein ten oosten van Charleroi Airport. U kunt uw auto op dit afgesloten terrein parkeren. Vervolgens wordt u gratis met de shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Deze doet er zo'n acht minuten over. U kunt uw autosleutel mee op reis nemen.


Reserveren Met de laagste prijs

ACE Parking

 • Sleutel niet afgeven
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties

ACE Parking is een parkeerterrein ten noorden van Brussels South Charleroi Airport. U kunt uw auto op een goed beveiligd terrein parkeren. Vervolgens kunt u gratis gebruikmaken van een shuttlebus. Deze doet er zo'n vijf minuten over om bij het vliegveld te komen. U kunt uw autosleutel behouden.


Reserveren Met de laagste prijs

ProPark Charleroi

 • Sleutel niet afgeven
 • Beveiligingscamera's
 • Autowasserij beschikbaar
 • Dichtbij het vliegveld

ProPark Charleroi ligt ten zuiden van het vliegveld. U kunt uw auto hier veilig parkeren tegen een voordelig tarief. Na het parkeren van uw auto wordt u gratis per shuttlebus naar het vliegveld gebracht. U kunt uw autosleutel mee op reis nemen. Tot slot biedt deze aanbieder ook een wasservice aan. 


Reserveren Met de laagste prijs

Aeropark

 • Sleutel niet afgeven
 • Autowasserij beschikbaar
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

Aeropark is een parkeerterrein ten noorden van de luchthaven van Charleroi. Het terrein is volledig omheind, en is voorzien van camerabewaking. Aeropark biedt een shuttle service aan. De shuttlebus brengt in binnen vijf minuten naar de vertrekhal. Uw autosleutel kunt u op zak houden. Tot slot is het mogelijk uw auto te laten wassen.


Reserveren Met de laagste prijs

Parkwall Charleroi

 • Beveiligingscamera's
 • Sleutel niet afgeven
 • Dichtbij het vliegveld
 • Afgesloten parkeerterrein

Parkwall Charleroi ligt ten noorden van het vliegveld. Zij bieden een shuttle service aan. Binnen vier minuten bent u bij de vertrekhal. Het parkeerterrein is volledig omheind, en voorzien van camerabewaking. Tot slot hoeft u uw autosleutel niet af te geven. 


Reserveren Met de laagste prijs

A1 Parking Charleroi

 • Sleutel niet afgeven
 • Autowasserij beschikbaar
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

A1 Parking Charleroi is een parkeerterrein in een woonwijk. Het ligt ten zuiden van Charleroi Airport. A1 Parking Charleroi biedt een shuttle service aan. Binnen 14 minuten bent u bij de vertrekhal. Uw autosleutel kunt u mee op reis nemen. Een voordeel van de aanbieder is dat het terrein toegankelijk is voor gehandicapten. Ook is het mogelijk om uw auto te laten wassen.


Reserveren Met de laagste prijs
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk