Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Apeldoorn

Gaat u met de auto naar Apeldoorn? Het vinden van een parkeerplek kan soms moeilijk zijn, maar met GoedkoopParkeren vindt u snel en eenvoudig de beste plek voor uw bezoek. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool op de website ziet u in één handig overzicht alle beschikbare parkeerplaatsen. Zo kunt u makkelijk alles bekijken en vergelijken. U boekt uw parkeerplek eenvoudig online. Zo bent u verzekerd van een parkeerplek en hoeft u op de dag van uw bezoek alleen nog maar er naar toe te rijden. Zo hoeft u niet te zoeken en heeft u meer tijd voor de leuke dingen.

Apeldoorn is een stad in Gelderland dat midden in de Veluwe te vinden is. Door deze ligging is de stad omringt door prachtige natuur. Voor veel mensen is Apeldoorn bekend als de locatie van Paleis het Loo. Deze koninklijke invloed is in veel plekken in de stad te vinden. Onder andere in de vorm van de Koninginnekerk en de verschillende hofleveranciers die door de stad te vinden zijn. Apeldoorn is een stad met veel groen, wat terug te zien is in de vele parken. De grootse parken hiervan zijn te vinden in De Parken, een villawijk vol met monumentale panden. In de stad is veel te doen. Naast verschillende wandel- en fietsroutes kunt u ook terecht bij schouwburg Orpheus, een van de grootste theaters in Nederland. Ook voor het gezin is de stad een populaire bestemming dit komt door de verschillende pretparken die in de buurt te vinden zijn zoals de Apenheul en kinderpretpark Julianatoren.

Waar in Apeldoorn u ook heen gaat, door het ruime aanbod van GoedkoopParkeren weet u zeker dat u een parkeerplek kunt vinden die bij uw reis past. Om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt parkeren wordt onze gehele aanbod door ons gecontroleerd. Daarnaast kunt u ook reviews lezen van klanten die u voor zijn gegaan. Zo krijgt u een goed beeld van waar u gaat parkeren!

Apeldoorn

Belangrijke informatie voor parkeren in Apeldoorn

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

Parkeermogelijkheden Apeldoorn Centrum

In en om Apeldoorn centrum zijn er verschillende mogelijkheden voor het parkeren. Hoewel je in het hart van het centrum niet kan straat parkeren zijn er verschillende parkeerzones waar u nog wel de auto neer kunt zetten. Sommige zones hebben wel een beperkte parkeertijd van 120 minuten. Naast straat parkeren kunt u ook gebruik maken van een van de vele parkeergarages. Zo is er bijvoorbeeld parkeergarage Centrum en parkeergarage Oranjerie. Ten slotte is er ook een P+R locatie bij het station van Apeldoorn. Met P+R reist u het laatste deel van uw reis met het openbaar vervoer. Omdat de parkeertarieven erg verschillen per locatie kan het soms verwarrend zijn. Door gebruik te maken van onze vergelijkingstool kunt u alle prijzen eenvoudig vergelijken. Daarnaast is het ook voordelig. Hoewel gratis parkeren in Apeldoorn centrum vrijwel onmogelijk is, willen wij  toch helpen om de prijs laag te houden. Een van de manieren waarop wij dit doen is door geen boekingskosten te vragen voor uw reservering. Zo weet u zeker dat u altijd tegen de laagste prijs kunt parkeren.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Een parkeerplek in Apeldoorn reserveren

Om een parkeerplek in Apeldoorn te reserveren vult u de datum en tijd van uw parkeerbezoek in op de vergelijkingstool. Deze vindt u bovenaan deze pagina. Vervolgens drukt u op de gele knop en ziet u een overzicht met alle parkeermogelijkheden op het door u gekozen moment. Vervolgens kunt u eenvoudig de parkeerplekken vergelijken aan de hand van klantbeoordelingen, prijs, locatie en faciliteiten. Nadat u een keuze heeft gemaakt klikt u op reserveren en kunt u uw gegevens invullen. Vervolgens betaalt u de reservering vooraf met een van de veilige betaalmethodes, zoals iDeal, PayPal en creditcard. Nadat de betaling is voltooid, ontvangt u een een reserveringsbevestiging. Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft. Zo kunt u op dag zelf ontspannen parkeren in Apeldoorn!

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk