Logo Goedkoopparkeren

Parkeerterrein Spaklerweg

Deze parkeerlocatie is helaas niet beschikbaar

Op minder dan vier kilometer van het hart van Amsterdam ligt Parkeerterrein Spaklerweg. Met 438 beschikbare parkeerplaatsen is deze parkeergelegenheid een goede optie voor iedereen die niet te veel wil betalen en toch veilig wil kunnen parkeren. Wanneer u van tevoren reserveert bent u verzekerd van een plekje en bespaard u tijd én geld.

  • Afgesloten parkeerterrein
  • Geen hoogte restricties

Adres
Spaklerweg 44a, 1096BA, Amsterdam

Parkeerplaatsen:350+
Invalidenparkeerplaatsen:Ja

Wat te doen bij de parkeerplaats

Om op het parkeerterrein te komen rijdt u door de slagbomen voor de Carpetright winkel. Aangezien het een parkeerterrein is, zijn de parkeerplekken onoverdekt. Toch is er een maximale doorrijhoogte van 4,3 meter. Dit is om vrachtwagens te weren. Als particuliere auto hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat u hier niet kunt parkeren. Bij de parkeerplaats zit onder andere een McDonald’s, een Gamma, een Karwij en een PostNL Pakketpunt gevestigd. Parkeerterrein Spaklerweg biedt u een goedkope en veilige parkeerplaats voor uw auto. Heeft u vragen over bijvoorbeeld het reserveren van een parkeerplek? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen pagina op onze website.

Doorreizen naar het centrum van Amsterdam

Als u wilt kunt u vanaf het Parkeerterrein Spaklerweg gemakkelijk doorreizen naar het centrum van Amsterdam. Vijf minuten wandelen vanaf uw geparkeerde auto ligt metrostation Spaklerweg. Vanaf hier reist u binnen twintig minuten naar de Dam van Amsterdam. Wanneer u eenmaal in de hoofdstad bent aangekomen zullen de vele leuke activiteiten ervoor zorgen dat u blij bent dat Parkeerterrein Spaklerweg 24 uur per dag geopend is. Geniet van alles wat Amsterdam te bieden heeft en keer terug naar uw auto wanneer u dat wilt. Twijfelt u of Parkeerterrein Spaklerweg de juiste optie voor u is? Kijk dan eens naar onze andere aanbieders in Amsterdam.

Over Parkeerterrein Spaklerweg

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Toegankelijk voor gehandicapten
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Albert Cuypmarkt 2.6 km

Museumplein 3.3 km

Leidseplein 3.8 km

Kalverstraat 4 km

De Wallen 4.1 km

De Dam 4.2 km

Vondelpark 4.3 km

Zuidas 4.3 km

UMC Ziekenhuis 4.3 km

De RAI 4.3 km

Foodhallen 4.3 km

Passenger Terminal Amsterdam (PTA) 4.3 km

Olympisch Stadion 4.5 km

Centraal Station 4.5 km

Westergasfabriek 4.6 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk