Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Almere

Bent u op zoek naar een parkeerplek in Almere? Bij GoedkoopParkeren vindt u snel en eenvoudig de beste parkeerplek voor uw bezoek. Via onze website kunt u gebruikmaken van de vergelijkingstool. Met de vergelijkingstool ziet u in één overzicht het beschikbare parkeeraanbod. Bekijk en vergelijk de parkeeraanbieders, zoals Q-Park en ParkBee, en boek binnen enkele minuten uw parkeerplek online. Zo bent u gelijk verzekerd van een parkeerplek en verliest u op de dag zelf geen tijd!

Almere draagt de titel van jongste stad van Nederland. De stad is gebouwd aan het einde van de 20e eeuw en heeft hierdoor een moderne stijl. Hoewel er geen oude gebouwen te vinden zijn, is Almere toch rijk aan architectuur. Hoogtepunten hiervan zijn The Wave en La Defense. Niet alleen de stad is jong, ook de inwoners zijn gemiddeld jonger dan in de rest van Nederland. Hierdoor is het een actieve stad waar veel te beleven is. Almere heeft één van de grootste winkelcentra van Nederland, waardoor de stad ook een uitstekende bestemming is om te winkelen. Ook voor de natuurliefhebbers heeft Almere veel te bieden. Zo vindt u in en rondom de stad verschillende bossen, parken en plassen waar u volledig tot rust kunt komen.

Als u een parkeerplek reserveert via GoedkoopParkeren, dan kunt u ervan uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat. Alle parkeeraanbieders op onze website zijn door ons gecontroleerd. Verder doen we ons best om u zo'n volledig mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Dit doen we door elke aanbieder te voorzien van extra informatie. Daarnaast kunnen al onze klanten een recensie achterlaten.

Almere

Belangrijke informatie voor parkeren in Almere

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

Parkeren in een parkeergarage in het centrum of bij een P+R

U heeft verschillende mogelijkheden voor parkeren in Almere centrum. Allereerst kunt u uw auto parkeren bij één van de P+R-locaties. Deze locaties bevinden zich aan de rand van de stad. U kunt uw auto hier parkeren en verder reizen met het openbaar vervoer. In het centrum is het mogelijk om uw auto op straat te parkeren of in één van de parkeergarages. Ook zijn er parkeerzones door het centrum heen. Buiten het centrum is het mogelijk om uw auto voor één uur gratis op straat te parkeren. Als u langer wilt parkeren in het centrum van Almere, dan is het verstandig om uw auto in één van de parkeergarages te parkeren, zoals Almere Stadhuisgarage of Metropolegarage. Dit is vaak een stuk voordeliger, dan op straat parkeren.

GoedkoopParkeren zet de mogelijkheden voor u op een rij. Dit maakt parkeren in Almere nóg makkelijker. Daarnaast is het prettig om niet te veel te betalen voor uw parkeerplek. Via onze website vindt u eenvoudig de voordeligste parkeeraanbieder, die voldoet aan uw wensen. De combinatie, van het online vergelijken en vooraf reserveren van een parkeerplek, zorgt ervoor dat u extra goedkoop kunt parkeren in Almere! Heet u vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Het reserveren van uw parkeerplek in Almere

Bovenaan deze pagina vindt u de vergelijkingstool. Hier kunt u uw gewenste data en tijd invullen. Vervolgens klikt u op de gele knop. Er verschijnt dan een overzicht van alle beschikbare parkeeraanbieders. U kunt dan de aanbieders vergelijken aan de hand van prijs, beoordeling en locatie. Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u gebruikmaken van de filters. Hierdoor vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die bij u past. Als u een keuze heeft gemaakt, kunt verdergaan met de reservering. Er verschijnt dan een reserveringsformulier. Hier kunt u uw persoons- en contactgegevens invullen. Vervolgens kunt u de reservering afronden door te betalen. Het is mogelijk om te betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Als de betaling is voltooid, ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail. Hierin staat alle informatie omtrent u parkeerbezoek!

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk