Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Almere

Parkeren Almere hoeft niet lastig te zijn wanneer u dat via GoedkoopParkeren doet. Wij helpen u om binnen enkele muisklikken de beste parkeeraanbieder (zoals Q-Park of ParkBee) te vinden die voldoet aan uw eisen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u niet te ver weg van de binnenstad wilt parkeren in een parkeergarage, maar misschien bespaart u liever geld en wilt u gebruik maken van een P+R parkeerlocatie. 

Er zijn verschillende redenen om Almere te bezoeken. Om te beginnen vindt u in de gezellige binnenstad de leukste winkels en lekkerste restaurants. Op wandelafstand van het centrum ligt de haven waar u in het voorjaar en in de zomer een bootje kunt huren. Ook voor gezinnen met jonge kinderen in het een echte aanrader om naar Almere te rijden. Onder andere Jumping Jack, het PIT veiligheidsmuseum en Kids Playground zijn te vinden in de stad die bekend en geliefd is om zijn bijzondere bouwwerken en architectuur.

Almere

Belangrijke informatie voor parkeren in Almere

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

Parkeren in een parkeergarage in het centrum of bij een P+R

Parkeren in een parkeergarage in het centrum of bij een P+R, het is een keuze die u zelf maakt op basis van uw voorkeur. Vaak staat uw auto in een parkeergarage overdekt en wandelt u al binnen enkele minuten het centrum in. Kiest u voor een P+R parkeerplaats, dan betaalt u minder voor uw parkeerplek, maar moet u doorgaans wel met het openbaar vervoer door naar de binnenstad.

Op onze website kunt u beide parkeervormen vergelijken en eventueel reserveren zodat u gegarandeerd een parkeerplek heeft. Wanneer u vooraf aan uw bezoek uw parkeerplek boekt, zult u het goedkoopste uit zijn aangezien gratis parkeren steeds meer verleden tijd wordt. Nadat u uw aankomst- en vertrekdata invoert, ziet u direct waar u allemaal kunt parkeren in de door u opgegeven stad. Bekende parkeeraanbieders zoals Q-Park en Parkbee worden meegenomen op onze site maar ook kleinere parkeerlocaties worden vergeleken.

Parkeren Almere is dus erg eenvoudig als u gebruik maakt van onze website. Voor een verdere verheldering van onze werkwijze kunt u onze hoe werkt het pagina doorlezen. Mocht u dan nog vragen hebben, bijvoorbeeld over parkeren Almere, dan kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u verder kunnen helpen.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk