GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Almere

Parkeren Almere hoeft niet lastig te zijn wanneer u dat via GoedkoopParkeren doet. Wij helpen u om binnen enkele muisklikken de beste parkeeraanbieder (zoals Q-Park of ParkBee) te vinden die voldoet aan uw eisen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u niet te ver weg van de binnenstad wilt parkeren in een parkeergarage, maar misschien bespaart u liever geld en wilt u gebruik maken van een P+R parkeerlocatie. 

Er zijn verschillende redenen om Almere te bezoeken. Om te beginnen vindt u in de gezellige binnenstad de leukste winkels en lekkerste restaurants. Op wandelafstand van het centrum ligt de haven waar u in het voorjaar en in de zomer een bootje kunt huren. Ook voor gezinnen met jonge kinderen in het een echte aanrader om naar Almere te rijden. Onder andere Jumping Jack, het PIT veiligheidsmuseum en Kids Playground zijn te vinden in de stad die bekend en geliefd is om zijn bijzondere bouwwerken en architectuur.

Almere

Parkeren in een parkeergarage in het centrum of bij een P+R

Parkeren in een parkeergarage in het centrum of bij een P+R, het is een keuze die u zelf maakt op basis van uw voorkeur. Vaak staat uw auto in een parkeergarage overdekt en wandelt u al binnen enkele minuten het centrum in. Kiest u voor een P+R parkeerplaats, dan betaalt u minder voor uw parkeerplek, maar moet u doorgaans wel met het openbaar vervoer door naar de binnenstad.

Op onze website kunt u beide parkeervormen vergelijken en eventueel reserveren zodat u gegarandeerd een parkeerplek heeft. Wanneer u vooraf aan uw bezoek uw parkeerplek boekt, zult u het goedkoopste uit zijn aangezien gratis parkeren steeds meer verleden tijd wordt. Nadat u uw aankomst- en vertrekdata invoert, ziet u direct waar u allemaal kunt parkeren in de door u opgegeven stad. Bekende parkeeraanbieders zoals Q-Park en Parkbee worden meegenomen op onze site maar ook kleinere parkeerlocaties worden vergeleken.

Parkeren Almere is dus erg eenvoudig als u gebruik maakt van onze website. Voor een verdere verheldering van onze werkwijze kunt u onze hoe werkt het pagina doorlezen. Mocht u dan nog vragen hebben, bijvoorbeeld over parkeren Almere, dan kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u verder kunnen helpen.

Belangrijke informatie voor parkeren in Almere

🚗 Aantal parkeerterreinen: 22 parkeerterreinen
🏙️️ Dichtstbij centrum: Cubagarage
CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken