Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Almelo

Gaat u een dag naar Almelo toe? GoedkoopParkeren helpt u graag met het vinden van een parkeerplek! Op onze website vindt u een vergelijkingstool. Met deze vergelijkingstool kunt u snel en eenvoudig parkeerplekken in en rondom het centrum van Almelo met elkaar vergelijken. Als u de parkeerlocatie heeft gevonden die bij u past, kunt u direct een parkeerplek reserveren. Zo hoeft u niet op de dag zelf rond te zoeken naar een plek. Bovendien is vooraf reserveren ook een stuk goedkoper, dan ter plekke een parkeerplek regelen!

Het Overijsselse Almelo is een bedrijvige stad in het midden van Twente. Almelo wordt ook wel de waterstad genoemd; het water van de Aa loopt door tot de Markt, diep in het centrum. Door de centrale ligging is de stad makkelijk te bereiken voor verschillende delen van het land. Dit zorgt er ook voor dat het een populaire regio is om te bezoeken, en niet alleen om de gigantische paasvuren die er jaarlijks zijn. De stad wordt gekenmerkt door de textielindustrie. Dit is terug te zien in de vele fabriekspanden die door de stad te vinden zijn. Een aantal bezienswaardigheden in de stad komen dan ook uit deze tijd, zoals Het Wevershuisje. Ook is er ruime keuze voor eten en drinken met uiteenlopende soorten restaurants en cafés. Dit zorgt voor een gezellig stadscentrum, waar het een plezier is om te winkelen. Voor de liefhebbers van natuur is Almelo ook zeker een aanrader. Zo zijn er verschillende fiets- en wandelroutes waarop u het Twentse landschap kunt ontdekken.

Door het ruime parkeeraanbod van GoedkoopParkeren kunt u altijd een parkeerplek vinden in de buurt van uw bestemming. Al onze aanbieders worden door ons gecontroleerd om u te verzekeren van de beste kwaliteit. Daarnaast hebben onze klanten de mogelijkheid om een recensie achter te laten. Bovendien is elke parkeeraanbieder voorzien van extra informatie over faciliteiten en veiligheid. Wij trachten een zo compleet mogelijk beeld te schetsen van de parkeerlocaties. Zo weet u wat u kunt verwachten van de verschillende locaties.

Almelo

Belangrijke informatie voor parkeren in Almelo

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

Voordelig parkeren in Almelo

In Almelo heeft u verschillende parkeermogelijkheden. Allereerst kunt u uw auto parkeren bij één van de twee P+R-locaties, namelijk station Almelo en Almelo de Riet. Deze locaties bevinden zich aan de rand van de stad. Vanaf de locatie kunt u per openbaar vervoer verder reizen naar het centrum. Wilt u liever dichterbij of in het centrum parkeren? Dan kunt u uw auto op straat parkeren of in één van de parkeergarages. In Almelo kunt u uw auto tot maximaal 120 minuten op straat parkeren. De maximale duur is afhankelijk van de parkeerzone. Als u uw auto voor langere tijd wilt parkeren, kunt u uw auto het beste parkeren in een parkeergarage, zoals parkeergarage Havenpassage of parkeergarage StadsBaken.

Mede dankzij GoedkoopParkeren wordt parkeren in Almelo nóg makkelijker. Door online te vergelijken vindt u snel de voordeligste parkeeraanbieder, die voldoet aan uw wensen. Het vooraf reserveren zorgt ervoor dat u niet tegen onverwachts hoge kosten komt te staan. De combinatie, van het online vergelijken en vooraf reserveren, zorgt ervoor dat u extra voordelig kunt parkeren in Almelo. Bij vragen kunt u kijken tussen onze veelgestelde vragen of contact opnemen met onze klantenservice.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Het reserveren van uw parkeerplek in Almelo

Bovenaan deze pagina staat de vergelijkingstool. Om uw parkeerplek in Almelo te reserveren, begint u met het invullen van de data en tijd van uw parkeerbezoek. Vervolgens klikt u op de gele knop. Er verschijnt dan een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders. Hier kunt u de verschillende opties vergelijken aan de hand van prijs, locatie, klantenbeoordelingen en faciliteiten. Om nog sneller de parkeeraanbieder te vinden die bij u past, kunt u gebruikmaken van de filters. Nadat u een keuze heeft gemaakt, kunt u direct uw parkeerplek reserveren. U vult uw persoons- en contactgegevens in op het reserveringsformulier. Vervolgens kunt u uw reservering afronden door te betalen. Het is mogelijk om te betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Als de betaling is afgerond, ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail. Hierin staat alle informatie over uw parkeerbezoek. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk