Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Almelo

Parkeren Almelo hoeft niet duur, druk en stressvol te zijn. Via onze website kan u eenvoudig en snel vooraf uw parkeerplek reserveren. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan bij aankomst in Almelo. Wel zo prettig en relaxed. Doordat Almelo veel diverse dingen te bieden heeft (van sport tot cultuur), is het er vaak erg druk. Hierdoor zijn de parkeerplekken vaak schaars of heel duur. Ook is gratis parkeren in Almelo vrijwel nergens mogelijk. Door echter vooraf uw parkeerplaats te reserveren, bespaart u zowel tijd, geld en moeite. Vergelijk eenvoudig al onze parkeerlocaties in Almelo en wees gegarandeerd van een parkeerplek!

Is dit de eerste keer dat u een boeking plaatst op GoedkoopParkeren? Geen zorgen. U hoeft enkel de datum en tijd van uw aankomst- en vertrekdag in te vullen. Hierna zal u de diverse beschikbare parkeerlocaties en parkeeraanbieders te zien krijgen. Deze kan u vervolgens allemaal rustig bekijken. Bij elke parkeerlocatie staat informatie over de voorzieningen en ligging van de parkeerplek. Voor meer informatie kan u de parkeerplaats aanklikken. Ook is het mogelijk om de parkeerplekken te filteren op basis van hun locatie, prijs of aanwezige voorzieningen. Zo kunt u snel zien welke parkeerplek aan uw eisen voldoet. Zodra u de geschikte parking voor parkeren Almelo gevonden heeft, kunt u deze reserveren. U betaalt vooraf, met een van de betrouwbare betaalmethodes, en ontvangt updates van ons over de stand van zaken omtrent uw reservering. Als laatste stap raden wij u aan om de reserveringsbevestiging uit te printen. Zo heeft u alle informatie bij elkaar.

U kunt deze informatie ook nog rustig even teruglezen op onze hoe werkt het pagina.

Almelo

Belangrijke informatie voor parkeren in Almelo

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

Wat te doen in Almelo: van sport tot museumbezoek

Parkeren Almelo kan u doen om diverse redenen. Zo kan u in Almelo een sportwedstrijd van Heracles bezoeken, een tripje maken naar het stadsmuseum Almelo of een afspraak hebben op het XL Business Park. Ook is het in Almelo mogelijk om eventjes de natuur in te duiken. Zo kan u een wandeling maken door een van de vele parken, zoals het Goossenmaatspark. Ook de Stadsboerderij Beeklust is een bezoekje waard als u met kinderen op pad bent. Almelo staat ook bekend om haar leuke eetgelegenheden en authentieke hotels zoals het Huis van bewaring en het Theaterhotel. Het is dan ook zeker mogelijk om te genieten van een hapje en drankje als u Almelo bezoekt.

Liever iets cultureels zien in Almelo? Bij Theater Hof 88 kan u diverse voorstellingen bekijken: van muziek, toneel tot cabaret. 

Iets buiten het centrum van Almelo ligt Preston Pallace. Ook hier kan u veel leuke dingen ondernemen met kinderen of vriendengroepen. Zeker als het slecht weer is, is een bezoekje aan dit indoor activiteiten paleis een aanrader. 

Voor al deze verschillende activiteiten hebben wij een divers aanbod parkeerlocaties. Zo weet u zeker dat u voor elk bezoek aan Almelo er een geschikte parkeerplek voor u is.

Parkeren Almelo is kortom eenvoudig geregeld via GoedkoopParkeren. Of u nou bij het station van Almelo, in het centrum of daarbuiten moet zijn. Nog vragen? Neem vooral contact met ons op.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk