GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Almelo

Parkeren Almelo hoeft niet duur, druk en stressvol te zijn. Via onze website kan u eenvoudig en snel vooraf uw parkeerplek reserveren. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan bij aankomst in Almelo. Wel zo prettig en relaxed. Doordat Almelo veel diverse dingen te bieden heeft (van sport tot cultuur), is het er vaak erg druk. Hierdoor zijn de parkeerplekken vaak schaars of heel duur. Ook is gratis parkeren in Almelo vrijwel nergens mogelijk. Door echter vooraf uw parkeerplaats te reserveren, bespaart u zowel tijd, geld en moeite. Vergelijk eenvoudig al onze parkeerlocaties in Almelo en wees gegarandeerd van een parkeerplek!

Is dit de eerste keer dat u een boeking plaatst op GoedkoopParkeren? Geen zorgen. U hoeft enkel de datum en tijd van uw aankomst- en vertrekdag in te vullen. Hierna zal u de diverse beschikbare parkeerlocaties en parkeeraanbieders te zien krijgen. Deze kan u vervolgens allemaal rustig bekijken. Bij elke parkeerlocatie staat informatie over de voorzieningen en ligging van de parkeerplek. Voor meer informatie kan u de parkeerplaats aanklikken. Ook is het mogelijk om de parkeerplekken te filteren op basis van hun locatie, prijs of aanwezige voorzieningen. Zo kunt u snel zien welke parkeerplek aan uw eisen voldoet. Zodra u de geschikte parking voor parkeren Almelo gevonden heeft, kunt u deze reserveren. U betaalt vooraf, met een van de betrouwbare betaalmethodes, en ontvangt updates van ons over de stand van zaken omtrent uw reservering. Als laatste stap raden wij u aan om de reserveringsbevestiging uit te printen. Zo heeft u alle informatie bij elkaar.

U kunt deze informatie ook nog rustig even teruglezen op onze hoe werkt het pagina.

Almelo

Wat te doen in Almelo: van sport tot museumbezoek

Parkeren Almelo kan u doen om diverse redenen. Zo kan u in Almelo een sportwedstrijd van Heracles bezoeken, een tripje maken naar het stadsmuseum Almelo of een afspraak hebben op het XL Business Park. Ook is het in Almelo mogelijk om eventjes de natuur in te duiken. Zo kan u een wandeling maken door een van de vele parken, zoals het Goossenmaatspark. Ook de Stadsboerderij Beeklust is een bezoekje waard als u met kinderen op pad bent. Almelo staat ook bekend om haar leuke eetgelegenheden en authentieke hotels zoals het Huis van bewaring en het Theaterhotel. Het is dan ook zeker mogelijk om te genieten van een hapje en drankje als u Almelo bezoekt.

Liever iets cultureels zien in Almelo? Bij Theater Hof 88 kan u diverse voorstellingen bekijken: van muziek, toneel tot cabaret. 

Iets buiten het centrum van Almelo ligt Preston Pallace. Ook hier kan u veel leuke dingen ondernemen met kinderen of vriendengroepen. Zeker als het slecht weer is, is een bezoekje aan dit indoor activiteiten paleis een aanrader. 

Voor al deze verschillende activiteiten hebben wij een divers aanbod parkeerlocaties. Zo weet u zeker dat u voor elk bezoek aan Almelo er een geschikte parkeerplek voor u is.

Parkeren Almelo is kortom eenvoudig geregeld via GoedkoopParkeren. Of u nou bij het station van Almelo, in het centrum of daarbuiten moet zijn. Nog vragen? Neem vooral contact met ons op.

Belangrijke informatie voor parkeren in Almelo

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken